Sınavda Kamera İstemeyen Öğrencilerine "Terörist Bozuntusu, Şerefsiz, Adi" Diyen Prof. Dr. Enver Bozkurt
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      yagmurals
      Bu ithamlar nasıl ithamlar aklım almıyor ya. Bir öğretmen, bir profesör nasıl bu kadar haddini aşabiliyor? Hasan Kalyoncu Üni. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Enver Bozkurt'tan açıklama bekliyorum. Bir hukukçu bu cümleleri kurarken çekinmez mi? Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.
      https://twitter.com/OgrenciSen_/status/1345033741526298625
      https://twitter.com/OgrenciSen_/status/1345033741526298625
        nickimdebileolmaz
        Türk milleti "ölmüş eşeğe kurt saldırmaz" düşüncesi ile daha ne kadar gidecek merak ediyorum.
          me_out_bye
          Niye terörist sempatizanı öğrenci yok mu? Belki doğru diyordur. Oralara kadar gelmişlerdir ama çok iğrençlerdir belki? Hemen linç etmeden önce bi durun düşünek. Ama biraz ayıp kötü söylem olmuş evet katıliyorum bir hoca böyle konuşmamalı sabırli olmalı. Ama bilemem ne gördü ne yaşattılar adama 🤔🤷🏻‍♂️ - Okulu bilmemde KYK yurtlarında bariz terörist seviciler vardı kendi gözümlede gördüm bir ara. Öğrenci göya. Takılıyorlardı öyle.
            caresizcare
            Neyin kafası bu be
              ezgizm
              Kendi gibi olmayana saldıran kişiler nasıl da kişiliksizler...
                peripedia
                Bir insan öğrencilerine nasıl bu kelimeleri kullanabilir? Sonra biz kutsal bir görev icra ediyoruz diyorsunuz. Bu mu kutsal olmak? Biraz insan olun artık. Değil öğrencileriniz kimse için bu cümleleri kuramayacağınızı öğrenin. Bu hakaretleri işitmek için mi yıllarca sınavlara hazırlanıyor bu öğrenciler? Bu zor şartlarda eğitimlerine devam etmek için çaba sarfediyorlar. Biraz anlayışlı olun. Yeter ama.
                  karovalesi
                  aga ülkenin havasında mı bişe var noluyor herkes saçmalamaya başladı
                    sedefartuny
                    Önceden iki düşün bir konuş diye bir şey vardı. Şimdi bırak iki kez düşünmeyi aklına, ağzına ilk geleni söylüyorlar. Akıllarına ilk gelen de hakaret ve nefret söylemi oluyor. Bu gibi söylemler cezasız kalınca sonuç bu oluyor hocasından, öğrencisine herkesin diline sirayet ediyor.
                      arasserin
                      Ülkenin akademisinin kimlere emanet olduğunu görünce siz de Türkiye'nin üniversite eğitimini sorgulamıyor musunuz? Bu nasıl bir üsluptur. Bir de profesör bu adam. En az 20 yılını akademide geçirmiş biri nasıl bu şekilde konuşabilir. İnanılmaz
                        gizemino
                        Bu online sistem çok iyi oldu bence. Artık akademisyenlerin öğrencileri aşağılar söylemleri çok güzel bir şekilde ifşa oluyor. Çok da güzel oluyor
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.