Şimdiye Kadar En Yanlış Yerde Söylediğiniz En Doğru Şey Neydi?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      peripedia
      Benim için en yanlış yerde söylediğim doğru cümle genelde otobüse bindikten sonra "Keşke taksiye bindeydik" oluyor tabii otobüste ruhum emildikten sonra bu cümleyi kuruyorum ve sonrasında yine toplu taşıma kullanmaya devam ediyorum.
        bizimkiz
        ben storyde ünlü bir mekanın yanlışını dile getirmiştim ki doğruydu herkes hak verdi doğal olarak o mekanın ortakları da beni bir daha kendi işletmelerine almadı :D
          sedefartuny
          Yani olmayacak yerde olmayacak şeyleri söylediğim çok oldu ama gelin görün ki ne kadarı yanlış ne kadarı doğru onu bilemem.
            mrlawyerkk
            Kuzenim tam da hamaktan düşerken annesine o çocuk oradan düşecek alın onu oradan diyordum.
              thetalentedmrripley
              Yeğenlerimle balkonda geyik yaparken esprisine bir tek babama güvendim o da anamı skti demiştim. Bir kaç gün sonra babam beni teke tek yakalayıp ben ananı skmesem sen olmazdın haberin olsun dedi. Meğer sesimiz içeriye gidiyormuş tüm aile duymuş dediğimi. Babacım cümlenin bir tek babama güvenirim kısmına odaklansak eheh diye yırtmıştım.
                samyeli90
                Babam mutfaktayken mutfağa girip şarkı söylemiştim şarkı da Herkesin var bir babası benimkisi şam babası hacı baba hacı baba diye devamneden bir şarkı ama onu kastederek söylememiştim gırgırıye izlemiştim o gün orafa Perran Kutman bu şarkıyı söylüyordu 😂
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.