Şikayet Kutusuna Şikayet Bırakın :)
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      caresizcare
      Başlıyorum Genel sorunlardan bahsetsek çıkamayız bu çukurdan Daha çok su üstünde kalan hayal aleminde yaşamak istediğim şikayet bırakıcam ben (sahura beraber uyanacağım kimse yok yss Evimde 18 yaş üstü sadece ben varım😅 Neyse siz daha mantıklı şikayetler bulabilirsiniz güveniyorum size🤜🤛
        myheartofstereo
        hayatım daha mutlu huzurlu dertsiz tasasız eğlenceli keyifli özgür olabilir mi
          who-am-i
          Neden çalışmak zorundayız ki çalışmasak sadece yatsak dünya bir şekilde dönse birileri yapsa o işleri
            asit
            Niye dilek ve şikayet kutularına kimse bi şeyler yazıp atmıyor. Nerde görsem bakıyorum hepsi bomboş. Kızıyorum ama kendim de atmıyorum. Madem şikayet gecesi, kendimi de şikayet ediyorum.
              lutfen-ama
              Benden sadece bir tane var neden? Oysa daha çok ben olabilirdi bu hayatta.🙄
                fairytale-
                'ben hayatın sillesini yemiş ve üzerine depiklerle yere düştükten sonra hayat tarafından yerde tekmelenmiş bir insanım ve hayatı şikayet ediyorum.
                  mrsnl33
                  Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime....
                    cinayetvaraga
                    Yerlere neden çöp atıyorsunuz lan? Geçen yanımızda çalışan bir tane roman bardağı attı yere. çöp arkasında. "niye yere atıyorsun oğlum? kaldır at çöpe diyorum." bana diyor ki, "temizlikçinin işi ne temizlesin işte" diyor. bende sordum, "senin işin ne lan burda?" "hamalım abi" "al o amk un paletini o zaman. önce deponun orasına, sonra burasına, en son tekrar getir yanima koy" dedim. "ne alaka abi?" diyor amk un evladı "patronun değil miyim la? hamal da sensen s*ke s*ke taşıyacaksın onu" dedim. lakin kafa çalısmıyor. mercimek kadar beyniyle dünyaya böyle meydan okuduğunu sanıyor lale!
                      tsukyomi
                      İnsanlar bok gibi. Şu savaş bitebilir mi? Beni yok etme şansımız var mı? Nefret ettim kendimden. Russian amateur kategorisindeki erkekler daha fazla konuşabilir mi acaba? Boşuna mı izliyorum ya? Sven Hassel kitapları niye tekrar basılmıyor? Acilen basılsın, shut up and take my money. Epey şikayet birikmiş.
                        kalpci
                        İnsanlarım bu kadar kolay yenilebilmesi ve asalak yaşama hevesleri beni deli ediyor, sorumluluk almaktan korkan, tembel ve özgüvensiz insanlarla dolu bir dünya burası. Okuduğunuz kitap, izlediğiniz filim tüylerinizi diken diken ediyorsa orada ki manifestoya uyun, bir oyun gibi düşünün bunu bari... Amaaan neyse, ne söylesem boş. Napıyım, şikayet kutusuna atıyım bari
                          hayalperestbirii
                          o kadar çok şey var ki dileğimi söylemek isterim, finlandinaya gitmek
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.