2
24 Kas 2021
Sigara İstediği Çinli'den "Sigara İçmiyorum" Cevabını Alınca Sinirlenip Karnından Bıçaklayan Burdurlu
tekerleme gibi başlık oldu ama burdurlu mert a. (22) sigara istediği çinli'den sigara alamayınca dehşet saçmış. bıçakladığı çinli'nin hayati tehlikesi devam ediyormuş.
"Burdur'da mermer işiyle uğraşan Çinli Wei Liu, parkta yürüdüğü sırada kendisinden sigara isteyen bir şahsın talebini "Kullanmıyorum" diyerek geri çevirdi. Bu cevaba sinirlenen genç, talihsiz adamı karnından bıçakladı.
Burdur'da mermer işiyle uğraşan Çinli Wei Liu (49), parkta yürüyüş yaptığı sırada Mert A. (22) isimli şahıs yanına yaklaşarak sigara istedi. Sigara içmediğini söyleyen Liu, gencin saldırısı sonucu yaralandı."
haber
Abi ne kadar hasta sayko varsa bizim ülkemizde mi yaşıyor bunlar ya? Cinayetin sebebi olmaz eyvallah da böyle de bir cinayet sebebi olmaz bu ne böyle.
Ya bu ülkedeki insanlar iyice normalden çıkmaya mi başladı kafayi mi yedi yoksa haberler mi arttı anlamakta zorlanıyorum ben
Bu insanların topluma karışması için önce iyice bi tedaviden geçmeleri gerekiyor.
/
1