Şiddet Gören Kadınlara "Yangın Var!" Diye Bağırın Önerisi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Yakın dövüş eğitmeni Enis Tayman kadınlara " 'İmdat beni öldürüyorlar' diye bağırmayın, aman karışmayalım diye yardıma gelen olmaz. 'Yangın var' diye bağırın. Kendi evlerine de sıçrar korkusuyla herkes koşar." önerisinde bulunmuş. Ne dio'sunuz?
        me_out_bye
        Güzel, mantıklı. İnce var içinde. Herkes aşırı iyi değildir ama herkes kendisini (mal,mülk,can,keyif) düşünür. Oradan bağlantı yapmış. Beni öldürüyorlar: Aman karışmayalım başımıza iş almayalım şeysi akla gelen. Yangın Var: Kendiside harekete geçmek zorunda. Eylemsiz kalamaz. %50 mantıklı ince var içinde %50de saçma buldum ama. 🤔🤷🏻‍♂️.
          benita
          Açıklama üzücü ama gerçek olmuş.. " 'İmdat beni öldürüyorlar' diye bağırmayın, aman karışmayalım diye yardıma gelen olmaz. 'Yangın var' diye bağırın. Kendi evlerine de sıçrar korkusuyla herkes koşar."
            cansevim
            Unatılacak bir konu ama malesef artarak devam ediyor kadına şiddet. Aşağıdaki video geldi aklıma. Umarım kullanmak zorunda kalınmaz ancak bilmekte fayda var.
            https://www.youtube.com/watch?v=JH61r5DvFxY
            https://www.youtube.com/watch?v=JH61r5DvFxY
              noobzac
              “Hırsız var” diye bağırmak da etkili olabilir. Karşı taraf afallayacaktır. Şiddet için yardım çağrısında bulunarak belki de istemeden acziyetimizi dile getirip, canilerin yaptıkları eylemden daha fazla zevk almasına sebebiyet veriyoruzdur.
                peripedia
                İnsanlar Kadir Şeker'i gördüler. Ölüyorum da desen yangın var da desen kimse ses çıkarmaz. Benim evim yanarsa herkesin yanar, ben karışmayayım diye düşünenler hayatımızda o kadar fazlalar ki maalesef. Sizi güldüreyim biraz. Sigortadan para almak isteyenler mutlu bile olur bu çığlığa.
                  roxannee-
                  Konuştuğumuz şeyler ne kadar acı. Oysaki bunun yerine daha kesin çözümlere ihtiyacımız var. Bu erkek egemen toplumun yok olmasına ihtiyacımız var.
                    klavyesavar
                    Kanunlar doğru uygulanmadığı sürece alternatif çözümler bulmaya çalışmamız kaçınılmaz oluyor ne yazık ki. Doğru işleyen bir adalet sisteminde bu başlıkların açılmasına dahi gerek kalmazdı.
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.