Sevgiliyi Hayatın Merkezine Koyma Hatası
Hayatına giren her sevgilisini hayatının merkezine alan, o kişiye odaklı yaşamaya başlayan bir arkadaşım vardı bir zamanlar. Hayatına biri girdiği takdirde asla ona ulaşamazdık. Gözü hiçbir şey arkadaşı, dostu görmezdi. Dünyasını sevgilisine feda ederdi. Sevgilisi ile yolları ayrıldığı zaman tekrar arkadaş edinme çabasına düşer, dönebildiği kadarıyla eski dünyasına dönerdi. Sonra yine biri karşısına çıkar ve hayatını değiştirirdi. En tahammül edemediğim insan davranışı olduğunu da belirteyim. Tamam hayat arkadaşlarınız olsun ama onlar için dünyanızı bu denli değiştirmeyin arkadaşlar.
ben koydum, hata değildi, hayat da bana koydu, iyi anlaşırız, teşekkürler
Eğer eşinizse tabi ki koyun hayatınızın merkezine ama sevgili için biraz ağır gelir bu.
en yakın arkadaşım sevgili yaptığı zaman onu arayıp sormam boş vakitlerini sevgilisiyle geçirsin diye o isterse beni arar hemen buluşuruz 0 trip
aynı şeyi o da bana karşı yapar
sevgilimiz olmadığı dönemler de yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez
bence ideal arkadaşlık budur birbirini darlamaman koruyup kollaman gerekir
Hayatın merkezine insan gibi kısa ömürlü, yanar döner varlık konulmaz be. İdeoloji konur, sevilen herhangi bir nesne konur ama insan konmaz. Sonra her tarafı 3. sınıf aşk/dram dizilerine çeviriyorsunuz, yabmayın.
Bir tarafa sevgilimi diğer tarafa arkadaşlarımı koyarım o dengeyi ayarlarım ama işte bu sefer de bana yer kalmıyor, kendimi unutuyorum
Koymayin merkeze felan...Hepsini birbirine katin karistirin
Sevgiliyle evde film mi izliceksiniz,bi arkadasinizida alin gidin.Hevesler kursakta ama arkadasinizida yalniz birakmamis olursunuz 😂
Arkadasinizin bi derdi var,cafede bisiler icip anlatmaya mi cagirdi,manitoyuda alin gidin,dert dinleme faslini kapatmis olursunuz
herkesler mutlu
Yazıktır, ilişkileri bittiğinde bomboş hiçbir amaca hizmet etmeyen bir dünya içerisinde bulurlar kendilerini. Ciddi bir hatadır. O insan hayatına bir güzel devam eder ve ama siz uzun bir süre öylece bomboş kalırsınız.
Herkesin bu hatayı yaptığı bir dönem oluyor sanırım hayatında. Ah ne büyük bir aptallıktı. Birine sevgi göstermek, değer vermek bu değil bunu anlayamıyoruz o zaman.
Hayatının merkezine kendini koyacak bir benlik bilinci ya da hayatta bir amacı, ideali olmayan insanların yaptığı eylemdir. Yanlıştır. Sevgi ve aşk ile eş değer değildir.
Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Hayatındaki tüm insanları bir şekilde kaybetmeyi başardı ve aşkta da kazanamadı maalesef. Yapmayınız.
Sevgilini hayatını kolaylaştırılan ve seni daha mutlu edecek biri olarak görmek yerine merkeze almak = hayatını mahvetmek