Sevgililer Günü'nde Çiçekçilerin Karantinadan Muaf Olması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      İçişleri Bakanlığı "Sevgililer Günü" başlıklı bir ek genelde göndermiş. Çiçek satışı yapan işletmeler hafta sonu yasağından belirli saatlerde muaf olacakmış. İnsanlar sevgililerine çiçek gönderebilsinler diye yüce devletimiz düşünmüş, üzerine çalışmış ve böyle bir karar almış. Bu insanlarda yılın en çok gelir elde ettikleri gününü kaçırmasınlar tamam ama. Tek derdimiz bu mu yani? Mahalle yanarken biz sevgililer günü derdindeyiz. Kaldı ki bu çiçek olayı sevgiliden alınması gereken bir şey değil mi? Paket servis çiçek olayını anlayamadım da ben.
        moon_night
        14 şubatı işaretledim O gün tüm sosyal şeylerden uzak durcam Vıcık vıcık sevgili görmek istemiyorum
          peripedia
          Doğru karar bu insanlar aylardır açlıkla mücadele ediyor ve bu 14 Şubat onlar için çok önemli bir gün insanlar ekmeklerini kazanmanın derdinde. O gün sevdiklerimize çiçek göndermeli ve bu insanlara bir nebze olsun yardımcı olmalıyız bence.
            mrlawyerkk
            Yine başladı bu sevgililer günü tantanası nefret ettim ya şubat ayından iliklerime kadar nefret etttim. Pandemi var bu yıl daha sakin geçer diye umuyordum ama yanılmışım. Oldu olacak 14 Şubat'ta yasak olmasın bari de hepimiz bir güzel covid olalım.
            /
            0

            Tarihe Göre

            İçerik bulunamadı.