Sevgili Gibiyiz Ama Sevgili Değiliz Kafası
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      roxannee-
      Bir gün bir çocukla muhabbet etmeye başladık ama muhabbet akıyor. Bir anda birbirimizi gördük ve kırk yıllık tanış gibi konuşmaya başladık. Neyse o gece birlikte başka bir mekanda devam etti. Sonra ne ara bilmiyorum ama numaralarımızı kaydetmişiz. Can diye biri arıyor benii baya kayıtlı telefonumda ama benim can diye tanıdığım yok. Neyse açtım. Selam naber görüşmez miyiz akşam olur görüşelim ama sen kimsin be dedim. Eee dün takıldık ya diyince hayal meyal bir hatırladım. Tekrar buluştuk akşam bir kahve üçtük. Baya eğlendik de. Bir kahkahası var ki beni benden aldı zaten. Ahahahahaah. Neyse böyle böyle muhabbeti ilerlettik. Tatile falan da gittik. Sevgiliyiz ama değiliz. Çünkü sürekli ilişkilere bok atıyoruz. Abi o ne ya insan özgür olmalı, insan tek eşli bir varlık değil diye. Ama sürekli de duygulardan da bahsediyoruz. Sonra birgün bir kavgaya tutuştuk abi biz neyiz şimdi bu yaşadığımız şey bildiğin sevgililik deyince demesin mi yoo ben arkadaşlarımla da böyleyim. Onlara da seviyorum derim özlüyorum derim. Hadi len oradan dedim tabii. İç içeyiz ama bir arada gibi değil, Varlığım kiralanır yalanlara benim..
      https://youtu.be/TNkNvhHYPho
      https://youtu.be/TNkNvhHYPho
        amakafamiznasiguzel1
        NOT Biriyle iyi anlaşıyorsan, sevgili olup mahvetme. NOT BİTTİ
          gregory_
          Boş ver.
            luciferin_kizkardesi2
            Şey bu benim yaşadığım durumm
              gulfemkaya
              Herkes sevgili misiniz diye sorarken hayır abi ya takılıyoruz biz öyle kendimizi bir kalıba sokmak istemiyoruz derken sevgililerden daha sevgilisindir ama sevgiliyiz diyince yanındakinin seni bırakacağını düşündüğün için itiraf edemezsin
                arasserin
                Kızların benimle birlikteyken başka kızlara mı bakıyorsun tribini yapamadıkları on numara durum
                  sairsel
                  Sevgililik bağlayıcı bir durum sonuçta, böyle tipler bağlanmaz önüme gelenle düşüp kalkayım, kıskançlık trip konularına girmeden ondan ona ondan ona geçeyim kafasındalar 😉 Bunların erkeğine yavşak, kadın olanına ise sürtük diyebiliriz 😉
                    mrlawyerkk
                    Yeni zamanlarda her şey belirsiz ne yazık ki. Siyah ve beyaz diye bir şey kalmadı artık her şey gri. O yüzden takılmamak lazım bu gibi durumlara.
                      cokbilmisdegilcokbilen
                      Aslında sevdiğim bir şey, kafan rahat, seviyorsun ilgi görüyorsun, ancak darlanmıyorsun. Ama işte bir yandan da kötü, çünkü zamanla olay çok ciddi bir duygusallığa girerse sahiplenmeye başlıyorsun. Ancak karşı taraf aynı hislerle gelmezse çok zor oluyor.
                        plazacalisani
                        En en nefret ettiğim kafa, yani evet, başta güzel ama bir sonuca bağlanacak olursa. Eğer belrisizlik olarak algılarsam gerçekten hayattan soğuyorum. Nefret ediyorum dayanamıyorum yani.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.