16
9 Kas 2020
Şans Yok. Amaç Var.
°°°°°°°°°°°°Paylaşmaya değer °°°°°°°°°°°°°°°
Farkında mısınız bilmiyorum Ama çoğu zaman başarıyı bu şekilde açıklama eğilimindeyiz. başarıyı şans ile bağlıyoruz. şans gerçekten açıklayamadığımız her şeyde ortaya çıkan bir yardımcı. ve gerçekte bir şeyleri amaç edinmiş insanlar başarıya ulaşır. şans bir faktörse başarılı insanları incelemenizi tavsiye ederim. çoğu şanslı gibi duran insanlardır. gerçekte hayatlarında büyük talihsizlikler yaşamışlardır. amaçlarından vazgeçmedikleri için şans yüzlerine gülmüştür.
Kesinnikle doğru. Şans evde oturana gelmiyor. Çabalayana, yılmayana, eşek gibi çalışana geliyor.
Insan isterse Kendi şansını kendsi yaratabilir. Yeter ki istesin, çabalasın, bir hedefi olsun. O zaman ilk önce şans sonra başarının kendisi gelir.
Bir dizide oğlan şöyle diyordu " işimi şansa bırakmam" çok mantıklı bir söz. Çünkü Dünya hali. Başımıza ne geleceği belli değil.
Sonuçta tarlada izi olmayanın, sofra da gözü olmaz.