Şairlik ve Yazarlığın Eskisi Kadar Değer Görmemesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      eflayilmaz
      Ankara'da kitap fuarı var şu anda belki duyanlarınız olmuştur. Bugün oraya gittim, çok sevdiğim bir şairin imza günü vardı. İnanılmaz sıra olur diye koştur koştur gittim fuara. Bir köşede biri kitabını imzalatıyordu ondan sonra direkt gidip ben imzalattım. O kadar güler yüzlü ve tatlı şekilde benimle konuştuktan sonra imzaladı kitaplarını. Bu kadar az talep olması ve etrafının boş olması gerçekten çok üzücü. Son zamanlarda artık kimse kitap da okumuyor. Nasıl bu hale geldik. Gerçekten çok üzücü.
        me_out_bye
        Tiktokerlık değerli ^_^
          gulfemkaya
          Eskiden şairlik ve yazarlık yapmak birer meslekti şimdi herkes yoğun iş temposunda ne kadar yazarsa haline geldi iş, gerçekten üzücü
            innocentghost
            Zaten eskiden de o kadar çok kitap okumuyorduk ama bu kadar değerli bir şeyin giderek etkisini kaybetmesi gerçekten çok üzücü.
              kisi
              Eğlence araçları çeşitlendi. Şiire, kitaba rabet azaldı hali ile. Ki eskiden de çok değilmiş. Orhan Veli fukara ölmüş. Seçmece birkaç yazar övülüp durdu sadece. Yine bir şey yapılacaksa kendimiz yapacağız. Toplum istediğimiz gibi davransın diye beklemektense gidip amatör bir ressamın resmini almamız lazım.
              /
              0

              Tarihe Göre

              İçerik bulunamadı.