Sağlıklı Olduğunu Cümle Aleme İspata Girişen Erdoğan'ın Gençlerle Basketbol Oynaması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Tamam anladık başkanım çok sağlıklısınız, sportifsiniz, gençlerle aranız çok iyi. Ülkenin ahvali bu iken böyle PR çalışmaları bana çok samimiyetsiz geliyor. Uluslararası arenada eyvallah bunların her biri gücü temsil ediyor ama iç siyasette pek yer olduğunu düşünmüyorum.
      https://twitter.com/ahmetcotuk/status/1456584568832765952?t=m760r7HHiFIp6o83xxMxjg&s=19
      https://twitter.com/ahmetcotuk/status/1456584568832765952?t=m760r7HHiFIp6o83xxMxjg&s=19
        kalpci
        Bu siyaset kafası değişmedikçe bizden 1 skm olmaz. Gerci bu halka bu da fazla ya neyse... Gerçekliğimiz "kaybetmek" demek ki
          me_out_bye
          Çok saçma işler, görüntüye bak maçmış, görende putin gibi spor yapıyor sanır. Gereksiz çabalar ve komik duruma düşmek. Yav sen islam için uğraşmış politika için uğraşmış adamsın işte ömrün böyle geçmiş zorlama evet çok sağlam değil vücudun ne var bunda ? Olmaaaaz hadi mesaj verelim! Bizde sanırdık beyin yıkama illimünati fln sadece filmlerde olur, meğersem her an yaşıyormuşuz haberimiz yok. Bu gönderiden alınacak mesajlar; *Sağlıklı kuvvetli maşallah *Gençleri çok seviyor maşallah onlarla aynı seviyeye iniyor hemen. *Onlar için bahçe yaptırmış herkes çok mutlu orada da dayanamamış hadi maç yapalım demiş maç yapmışlar herkes çok eğlenmiş *Çok sevecen biri halktan biri *Çok iyi oynuyor o yaşta uff be anlıyor hee bak gol attı sayı yaptı haha başkası olsa yapamaz senin baban yapabiliyor mu hiç basket sahasinda gordun mu hayır. *Oyunu kesin bunu atmalısın. Yedin mi mesajı? Tamam aferim afiyet olsun şimdi kapat bir sonraki gönderiye kadar bekle. Onuda yersin. Eksik kalmasın hiçbiri.
            sedefartuny
            Gençlerle basketbol oynama gençlere basketbol oynayacak refah seviyesi, alan, vakit yarat. Hep bana hep bana. Yıl kaç da böyle kötü reklam çalışmalarına maruz kalıyoruz?
              peripedia
              Yakında ayıya da binebilir yalnız. Gerçi bizimki ayı değil de deve falan tercih eder muhtemelen.
                talihsizinteki
                imamoğlu böyle bi video paylaşsa çok samimi falan derdiniz bu kadar da taraflı olmayın
                  rafadanlop
                  Gençlere çok destek veriyormuş gibi bu zamana kadar hep yanlarındaymış gibi pr çalışması yapılması çok samimiyetsiz. Zaten genel olarak bu gençler ziyan olmuş basketbol oynasan ne olur oynamasan ne olur.
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.