Sadece Hayali Kurulan Türkiye'de Yaşanacak Olası Diyaloglar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      sedefartuny
      Şöyle bir şey olabilirdi sanırım, Çağrı Merkezi Personeli: Varlık Fonu'ndan hakkınıza tanımlanan tutar hesabınıza yatırılmıştır, iyi günlerde kullanmanızı dileriz. Vatandaş: Teşekkür ederim, ben bu ay yatırılacak olan tutarı A,B,C,D derneğine aktarılmasını istiyorum. Çağrı Merkezi Personeli: Bahsi geçen derneklere bu ay devletimiz tarafından X Milyon Türk Lirası bağış yapıldı yine de işleminize devam etmek istiyor musunuz? Vatandaş: O zaman kimsesiz çocuklar için kullanmak istiyorum. Çağrı Merkezi Personeli: Efendim, ülkemizde kimsesiz çocuk yoktur. Ailesini kaybetmiş tüm çocuklarımız yeni aileleri ile yaşamaktadır. Ne kadar güzel olurdu şöyle diyaloglara şahit olmak değil mi? Belki bir gün hayallerini kura kura gerçekleştirebiliriz.
        detokssuyu
        Diyalog ne olursa olsun çağrı merkezi çalışanlarına tek seferde ulaşabilmek özellik bankacılık hizmetlerinde. Kredi kartımı kapatmak istiyorum dediğimde sorgusuz sualsiz tabi demeleri şahane bir diyalog olurdu benim için.
          peripedia
          Yurt dışında yaşayan iki insanın Türkiye'ye beyin göçü yapmayı planlaması diyaloğu. "Abi fırsat eşitliği var, her alanda gelişmişler, Türkiye bilimsel çalışmaları gerçekleştirmek için en güzel alternatif" cümleleri ile şekillenen bir diyalog.
            damat-berat-official
            Amerikada yaşanan ekonomik kriz sebebiyle AB devletleri türkiyeye muhtaç kaldı. Yapılan fazla zamma karşı çıkan memurlar eyle yaparak zamın ijtiyaç sahiplerine verilmesini sağladı Devlete yanlışlıkla 100.000₺ zarara uğratan bakan özür diledi. BBC: Yapılan son araştırmalara göre türkiye en mutlu 2. , en zengin 3. ülke seçişdi. Suç Oranının ani düşüşüyle boş kalan hapishaneler kapalı spor salonlarına dönüştürüldü Enflasyon oranı bu yıl da %0.5 oranında sabit kaldı. Mecliste arta kalan paranın nasıl kullanılacağı konusunda görüşmeler başladı. Eski Cmhurbaşkanı R.T.E., yapılan görüşmeler sonucunda vatan haini ilan edildi. Ülkenin en doğusu olan Yerevan'a sürgün edilen R.T.E , ülkeye verdiği maddi ve manevi zararlar sebebiyle 173 yıl hapse mahkum edildi. Tarım sektöründe dünya devi olan Türkiyede ilaçlama yasaklandı, ülkede çiftçilik mesleği bitmek üzere. Makinelerle üretilen ürünlerden zararlı olanların oranı %2 olarak ölçüldü. Asgari ücretle çalışan oranı son 6 yılda %36 azalarak %14 olarak ölçüldü. Bu rakamın 2032'de %3 seviyelerine düşmesi tahmin ediliyor. Çarpık kentleşmenin bitirildiği Marmara ve Ege'de bulunan 12 adaların Türkiyeye 2026'da verilmesinin 4. yıldönümü kutlanacak. Okuma yazma oranı %99 olarak ölçüldü. bir türk insanı ayda ortalama 6 kitap okuyor. Dernek ve Dergahların kapatılıp tüm Şeyh , Derviş ve Hocaların kamplara götürülüp eğitim verilmesine karşı çıkan kişiler meclise adil bir şekilde tasarı sundu. Tasarı barajın altına düşen AK Parti ve MHP tarafından reddedilirken %96 oranıyla reddedildi. Jıyaneti Vataniye kanunuyla İdam edilenler; Osman Öcalan Selahaddin Demirtaş Cüppeli Ahmet Hoca Mehmet Mısıroğlu Nikola Paşinoğlu Beşer Esed
              mrlawyerkk
              Müge Anlı'nın programına işleyecek konu bulamaması. Müge Anlı: Evet bugün işleyecek bir konumuz yok, ülkemizde cinayet işlenmiyor, kızlar evlerinden kaçmıyor. Devletimiz her olaya anında müdahale ediyor ve yaptırım uyguluyor. O yüzden Arif Hocam bize Freud teorisine göre cinsellik anlatacak. Arif Hoca: Freud der ki, "Aşk yoktur, libido vardır"...
              /
              0

              Tarihe Göre

              İçerik bulunamadı.