20
28 Haz 2021
Sabah Sabah Kerimcan Durmaz'ı Arattım Tarayıcıdan😣
Yapacağım onlarca onlarca iş varken
Ne mantıksa şu sevmediğim insanı arattım
Ellerimi ve klavyemi kirletilmiş hissediyorum
Arattığım şey ise
Aslen nereli olmasıydı adana bursa Balıkesir gibi belli değilmiş.
Açıkcası kimsenin doğru anlayamaması şaşırtmadı beni
Benim araştırmam sonucu sayfada kendisinin yaşantısını anlatan yazıda ondan kötü bahsedilmiş olması bu cümleyi kurmama neden oldu
Yani biyografisinde ona hayran olan biri bile o an önyargılı davranabilir
Umarım anlatabilmişimdir
Herkesin yaşam biçimine tercihine saygım sonsuzdur
Bu insana niçin bu kadar kin ve nefret dolu olduğunuzu merak ediyorum doğrusu. Takdir etmek, sevmek ya da yaşantısını onaylamak zorunda değilsiniz. Rahatsız oluyorsan ne diye araştırıyorsun sabahın köründe?
Araştırdın, ne diye bize duyurma gereği duyuyorsun?
"Klavyemi ve ellerimi kirletilmiş hissediyorum." diyorsun. Eminim eşcinsel olduğundan ve de yaşadığı hayattan kaynaklıdır. Üslubun çok çirkin, Kerimcan'a karşı bir sevgim ya da hayranlığım yok, yanlış anlaşılmasın. Sadece objektif davranıyorum. Ki bu insan çektiği klibin prodüksiyon başarısı ile göz doldurmuş, dünya standartlarında klip çekmiş biri, üstelik bunu 25 yıllık sanat hayatı olan sözde sanatçılar yapamamışken, şimdi diyeceksiniz ki "eeee seeessss" sesi kötü olabilir evet ama sabah akşam yazın gelmesiyle beraber dinlediğiniz Demet Akalınlar'dan ondan bundan iyi. Bu yüzden herkes işine baksın be kardeşim, sevmiyorsan araştırma, bakma hatta görmezden gel. Kafan rahat olur.
Kerimcani bu kadar sevmemen, aratman, bir de gelip burada anlatman valla bilemedim. Ben severim gülerim eğlenirim kendisiyle.