Rus Vekilin Bekar Rus Kadınların Türkiye'ye Seyahatinin Yasaklanmasını İstemesi
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      detokssuyu
      Demiş ki, "Çoğu zaman birçok Rus kadını, kendilerini baştan çıkaran Türk erkeklerine yenik düşerek kullanıldığını anlamıyor." Kendilerini baştan çıkaran Türk erkekleri mi? Arkadaşlar ya tam tersini düşünmüyor muyduk biz? Bizimkilere bakın siz ya Rusya'da tehlike yaratmışlar resmen, önlem falan alınmaya çalışılıyor baksanıza.
        me_out_bye
        Tam tersi değil turistlerde bir sorun yok gelip tatillerini yapıyorlar ama piyasa gibi olmuşlar evet. Rus kadın turist diye bir trend var baksana. Artık bir kategori olmuş resmen Rus kadın diye. Ne kadar puşt varsa bu kadınlara kitlenip bütün hünerlerini sergiliyorlar tabi ki bu da hiç masum bir şey değil resmen av. Onlarda çok tanımadığı anlamadığı ve farklı ırk farklı geldigi için ilgilenebiliyorlar. Hele gençse kişi harbi tehlikede yani hak verdim adamlara. Empati yap. Bende şimdi bir hintlinin falan kızlarımıza böyle asılmasından hoşlanmazdım yani bir yerde falan tatile gidiyorlar diyelim.
          tsukyomi
          Kendilerini aklama çabası. Ne diyeceklerdi? Para ve kıl düşkünlüğü yüzünden Rus üretemiyoruz mu diyeceklerdi..
            asit
            Salak vekil onların derdi sıcak denizlere inmek sen ne anlarsın.
              gulfemkaya
              Of hocam siz de kiskanmissiniz he baya salin iste
                patronicee
                Vekil haklı, çekilin.. Komşumun oğlu Antalya da staj görürken Rus bir kızla görüşüyordu. Kız bu çocuğun telefon hattı kapanmasın, görüşebilsinler diye hesabına bolca para gönderiyordu. Komşu oğlu da parayı doğrudan annesine gönderiyordu ki kız kardeşinin çeyizini dizsinler :D
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.