Reddedilince Çirkinleşen Kadınlar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ggg89
      Yeni bir ilişkim var. 2 kere görüştük. 2.gün hafta içi gece 23.30 gibi gel beraber uyuyalım (gerçekten sadece sarılıp uyku teklifi) dedi. Ben de bunu istemediğimi bir sürü sebepler ile birlikte anlattım. Ertesi gün iş var, saat geç oldu,bu kadar çabuk beklemiyordum vb. cevaplar verdim. O andan beri saçma bir trip yiyorum. Dün gece arkadaşla oyun oynadığımız için biraz geç yattım ve... "oyun için uykusuz kalıyorsun ama konu benimle uyumak olunca uykuyu bahane ediyorsun" dendi... Bu tarz toxic davranışlara neden maruz kalıyorum bilmiyorum ama ben onu gözümde farklı bir yere koydum ve ağır ağır ilerlemek, her anın tadını çıkartmak istiyorum. Neden efendi olup değer verince karşılık göremiyoruz?
        benita
        Bunu genellemek yanlış olur, beklentisi seninkiyle aynı değilmiş demekki bu kadar basit aslında
          cinayetvaraga
          Böyleleri de var ne yapacan.
            dr.rock
            Kadın: Şey... hazırım, yapalım mı? Erkek: Hiç canım istemiyor aşkım Kadın: Amaan ne halin varsa gör gerizekalı Erkek: Neden böyle dedin ki, biraz nazik davransan isterdim belki, adım atsan falan Kadın: Biz doğamız gereği böyleyiz, bizi tahrik eden “istenmek arzulanmak” , istenmediğimizi hissettiğimiz an libidomuz düşer. Bak mesela makyaj yapar mı erkek. Beğenilmektir bizim libidomuzu yükselten. Doğamıza saygı duy ulan lavuk —- Kadın: Gül gibi sevgilin var yanında neden başka kadınlar ilgini çekiyor anlamıyorum Erkek: Bilmem ki, doğam gereği sanırım, erkek günde 10 defa sex düşündüğü için, testesteron, poligami falan... Kadın: Skrim senin doğanı, bir daha böyle bşi hissettiğini göreyim hissini skerim bak
              eski_bi_tanidik
              Erkekler mi kadınlar mı
                tachycardia
                "Ben senin bildiğin erkeklerden değilim."
                  redblack
                  Nedendir bu genellemeler? Bazi insanlarimiz kendi fitratina aykiri olan kisilerle bir mazi oluşturup sonra herkesi ayni gormeye basliyorlar. Biri cikar erkeklerin çükü düşsün der, biri çikar kadinlar paraya tapiyor der. Bireyde yasadiginizi genele vurmayin, çok elestirecekseniz kişiyi elestirin. Diyecek olursaniz "Benim hayatima girenlerin hepsi oyleydi?" O zaman tercihlerinizi degistirin. Elmalarin oldugu bir cuvaldan armut cikmasini beklemek vakit kaybidir.
                    luciferin_kizkardesi2
                    Bazen bende böyle olabiliyorum ama geçtiğimiz ruhsal döneme de bağlı birşey
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.