Psikolojisi Bozuk dio'canlar Dertleşiyoruz
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      vermehterii
      Hadi diocanlar anlatın biraz
        wanderlust_r
        Biri bana seslenmiş hemen geldim agshfjgk Hayat beni yoruyor yaa ben bu kadar aktif olmak istemiyorum . Nefes almaya bile eriniyorum . Beni yatağımdan kaldıran her sebepten nefret ediyorum . Ama bunun sebebi tembellik değil. Durup 5 dk düşünmeye zamanımız yok hep bi koşturmaca peşindeyiz ya beni yoran tam olarak bu .
          sexen
          Psikolojimiz sağlam diye neden dışlıyorsunuz amk
            me_out_bye
            Aslında psikolojisi bozulmayan insan yoktur. Sadece çocukluk evresinde düzgündür sağlıklı denenebilir o da bir çok şeyden haberdar olmadığın senden gizlendiği içindir. Yalanlarla toz pembe gösterilir hayat. Gençlik hayatına giriş yaptığında azar azar görmeye başlarsın durumları okul öküzleri sınıflarda yaşananlar insanların birbirine yaptığı hareketler istemediğin zorla bir şeyler yapmak zorunda bırakılmak kötü eğitim sistemini görmek bunun ilk deneyim aşamasıdır keyfin kaçar kaçarsın o işlerden uzak durmaya çalışırsın kendi arkadaş çevren veya ilgi alanı edinir onunla mutlu olmaya çalışırsın. Pilgisayar oyunu açar onun içinde arkadaslarınla kikirder çok eğlenirsin zaman böyle akar. Gençlikte bitip yetiskinliğe adım atınca iyice gerçekleri deneyimlersin ve artık bunlardan bir kaçışta yoktur bunun mümkün olmadığını anlarsın dünyanın böyle olduğunu kabullenir bir şekilde yaşarsın. Hayatının sonuna kadarda mücadele etmek anlamına gelir bu. Herkes farklı şekillere bürünür. Yaşadığın sana yaşatılan çevrende olan her bir olay psikolojini etkiler. Sonuçta psikolojisi bozulmuş dedigin insan o toz pembe havasını kaybetmiş insan anlamına gelir. Çocukluktaki keyif neşe düzgün düşünmek kararsız kalmamak fln. Yetişkin olarakta öyle olmak pek mumkun degildirrr. Olanlar kuçuk oranlar vardır onlarında yaşantısı bellidir aslında onlarda hala yalan bir havanın içinde yaşıyorlardır. Birileri veya bu kendilerinin emegide olabilir kendilerini korumaya almışlardır aşırı bağlantıları yoktur riiil world ile. Ama yinede istedigin kdr boyle bir ortam yarat yine sana cevreden bir kaç etki olur illa bir gun bir şeyler olur hayatına yansır. 🧐🤷🏻‍♂️.
              myheartofstereo
              bir şeyler yapmak için uğraşıyorum ve ne yaparsam yapayım yetersiz kalıyor dersler zor gelmeye başladı ve bu daha başlangıç diyorlar sınavlar zor olacakmış çoğu derste uyudum büyük ihtimalle gerizekalıyım hiçbir şekilde odaklanamıyorum (mesela şu an bir yandan matematik çözüyorum) haftaya sınavlar başlıyor ilk defa yazılı olacağım ailem yüzünden stres yapıyorum tripkolik arkadaşlarım var niye soğuk yaptıklarıyla ilgili en ufak bir fikrim yok psikolojim yerinde dert yazıyım dedim
                rafadanlop
                Psikolojisi bozuk olmayan mı var Artık Herkes yürüyen bir yıkık olmuş durumda...
                  gulfemkaya
                  Ne anlatıyoruz burada euro dolar falan mı nedir yani
                    rocknrollbabe
                    Yok öyle bedava, psikologlar taş mı yesin sjsjsjsk
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.