Psikolojinizi Düzeltmek İçin Yapmanız Gereken Şeyi Tasvir Edin
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      unutulmus
      ağlaya ağlaya köyüme dönüp, babaannemin dolaplı kanepesinde üstüme 12 kiloluk yorgan örtüp cenin pozisyonunda soba çıtırtısı dinlemek istiyorum. psikolojim öyle böyle yıpranmadı, bittim ben. bittim.
        sairsel
        Sevdiceğimle bir dağ evinde günlerce kalmak 🙂
          fairytale-
          Gecenin yarısı sadece ay ışığı ile aydınlatilan soğuk ve büyük bir odada karşımda biri(kim olduğu umurumda degil) sandalyede gözleri ve elleri bağlı. Ona doğru yürürken yankılanan ayak sesleri ile çözüp gün aydinlanana kadar canını yakmak istiyorum.
            kafatamircisi
            Hayvan barınaklarını ziyaret ediyorum psikolojim düzelsin diye değilde alışkanlık oldu çünkü oradaki canların ne kadar sevgiye muhtaç olduğunu hissedebilirsiniz. bu beni çok mutlu ediyor iyi geliyor bana arabamın bagajında da sürekli olarak kuru mama bulunduruyorum.
              honeybee
              sevdiğim insanla onun gögsüne başımı yaslayarak en sevdiğim filmi izlemek tabii ki kahve eşliğinde☕ belki de birazcık çikolatada olabilir 🍫
                detokssuyu
                Sıcak bir duş alıp en sevdiğin pijamalarını giyiyorsun arkadaşım sonrasında güzel bir yemek ısmarlıyorsun kendine ister televizyon karşısında ister bir film açıp keyif yapıyorsun yatağının ya da koltuğunun içine iyice gömülüyorsun bence en ala terapi bu.
                  samyeli90
                  Sessiz sakin bir dağ evinde şömine karşısında kitabımda oturup arada çerezimi atıştırıp uykum gelince orada sızmak istiyorum dışarıda da lapa lapa kar olsun orada 1 ay kalmak benim psikolojimi acayip düzeltir
                    unlimited0
                    Havaalanı tek yön bilet. Aşmışım bavulumu. Yanımda sadece düşüncelerim var. Tek başıma uzun bir tatil.
                      gossipdio
                      Sadece yatmak ve bir süre kalkmamak belli arada çikolata içmek için yataktan kalkılabilinir
                        alevalevay
                        uzuun bi yürüyüş. ben sık yapmıyorum bu aralar ama her yaptığımda yürüyüş bana iyi gelmiştir, çıkmadan önce kafama takılan her şeyi döndüğümde çözmüş oluyorum.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.