Planlı Programlı Yaşamak vs Düzensiz Yaşamak
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      rarero
      Elimden geldiğince yapmaya çalıştığım bir şeydir düzenli olmak. Planlı olmanın verimi arttırdığını düşünüyorum ama plansız olmak da bir o kadar keyifli geliyor aslında. Her an istediğin şeyi yapabilirsin. Keyfin ne derse o oluyor aslında ama boşa geçirdiğin vakit de artıyor gibi.
        tsukyomi
        Plan yaptığın zaman göklerden bir gülme sesi geliyor fark ettiniz mi? Ben fark ettiğimden beri plan yapmıyorum. Yetkili merci hemen ''vay aw plana bak'' deyip kendi planını yerleştiriyor benimkinin üstüne. Plansız yaşa, yetkili şok olsun.
          ilsasilem
          düzensiz yaşamak en düzenli yaşam hali bana göre. en güzel düzen düzensizliktir
            kisi
            İkisi de iyi değil. Dengeli yaşamak iyidir. Her şeyi planlayamazsın. Planlar sık sık tutmaz, revizeye ihtiyaç duyar. O yüzden ana şeyleri plan ağırlıklı, ayrıntıları anlık karar ağırlıklı yapmak genelde daha makul oluyor. Planlılık, plansızlıktan çok dikkat edilmesi gereken şey bir şeyi yaptığınızda odaklanarak yapmanız. Yarım yamalak, bir ondan bir bundan yapmamanız. Mesela ders çalışırken tam çalışıp dinlenirken tam dinlenmek. Dersten kaytarayım, ama çalışmam da lazım kafası ile bir ondan bir bundan yapınca ikisinden de bir şey anlamazsınız.
              madlovemurat
              bıraksalar planlı olacam da
                peripedia
                Uzun vadede değil ama kısa vadede günümü, haftamı planlarım, yazarım, çizerim. En azından yapmama gereken işler böylelikle gözümün önünde oluyor ve onları atlamıyorum.
                  sinek_valesi
                  kesinlikle planlı programlı
                    allf0rmia
                    konudan konuya gore cok degisiyor ama kendimce genel olarak ikisinin karisimini yasiyorum. suan icin belli konularda duzensiz giden hayatimda bu konular uzerine farkli bir secenek plani olusturuyorum. yaptigim tek sey diyebilirim. bundan ayri olarak, spontane giden her seyi cok seviyorum.. o anda cikan aksilik bile bir baska guzel oluyor cunku :')
                      benita
                      Plansız yapılan her şeyin tadı başka değil midir zaten
                        pillowtalk
                        Bu düzensizliğin içinde ne düzeni be kardeşim. Düzensizlik kazanacak...!
                          soni_
                          Ikiside eglencelidir aslinda fazlada planli ve kuralci olmak beni bazen bunaltiyor onun icin bazen yaptiginiz planin veya kendinize koydugunuz kurallari cignemek iyidir ama hep duzensiz yasamakta hayati s1k1c1 yapar
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.