Ped Satın Alan Kadınlardan Rahatsızlık Duymak Taciz Değil de Ne?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      peripedia
      Regl ve bu dönemin en temel ihtiyacı olan Hijyenik pedleri hala tuhaf ve utanılacak bir durum olarak karşılayan bir güruh var. Bu güruh akıl dışı açıklamalar yapmaya devam ediyor. Twitter kullanıcılarından biri, "Bugün markete girdim. Sıradayken önünde 16-17 yaşlarında bir kız ped almış. Ülke nasıl bir yere geldiyse. Yüzüne bakıyorum bırakır mı diye umrunda bile olmuyor. Üstelik kasiyer erkekti. Çok yazık bu gençliğe." diye deli saçması bir tweet atmış. Kızın bırakmasını beklemek...?? Abimiz hızını alamamış ve demiş ki, "Doğal yollarla kanamayı durdurabilirsin. En kötü ihtimal git peçete al tıka. Niye herkesin gözüne soka soka ped alıyorsun?" Ped satın alan kadınları yargılamak, pedlerin siyah poşetlere konulmasını istemek gibi anlamsız talepleri olan işletmeler de mevcut ülkemizde ne yazık ki. Bu bir taciz değil mi sizce de?
        thetalentedmrripley
        Sen niye tuvalet kağıdı alıyorsun dingil, git kıçına soda şişesi tıka.
          mrlawyerkk
          Eşine ped alan bir erkek olarak ben de yaşıyorum bu durumu ve evet ben de tacize uğradığımı hissediyorum. Bana da dik dik bakıyorlar. Cık cık çekiyorlar. Onlara katılmadığım, bunun bir utanç olduğunu göstermediğim için. Umurumda mı? Hayır. Onları sığlıkları ile baş başa bırakıyorum.
            peripedia
            Böyle bir gerçek de var tabii.
              meyvesebze
              Keske bole biri denk gelse markette Bi imada bulunsa keske Cok isterim
                detokssuyu
                Hem de ne taciz. Birkaç ay önce sanırım aynı durum başıma geldi beni ikaz eden ise 50'li yaşlarında bir ablaydı. "Kızım, internetten alsana bunları, benim kızlar öyle yapıyor" dedi kadın. Küçük çaplı bir sinir krizinden sonra anlatmaya çalıştım bunun utanılacak bir şey olmadığını ama anlamadı tabii. Onun da önemsediği kasiyerin erkek olmasıydı. Anlamıyorlar. Bizim toplumumuzda kadınlar bile böyle düşünüyor. Çok sinir bozucu bir durum çok.
                  buse01
                  Çok saçma o zaman bu mantıklı prezervatif vs alan erkekler de kadın kasiyerden utanması gerek o zaman alışveriş yapmadan önce kasiyerleri falan kendimiz seçelim mantıksızlıkkkk al çık yani
                    peripedia
                    Peçete demiş zavallı. Peçete. Peçete???
                      dr.rock
                      Bunların hepsi sexizlikten oluyo günah, yargılamayın, düşünün pede bile yükseliyo, ne kadar yok siz düşünün. Günah yapmayın, acıyın gariplere
                        fuzbing
                        taciz tabii ki. hatta küfür edicem şimdi zor tutuyorum kendimi. ulan bazen ben almak zorunda kalıyorum, abes abes bakışlar sanki anasına gidiyorum.
                          benita
                          Bu güruh regl olmaktan ‘kirlenmek’ diye bahseden güruh
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.