Paralel Evrenin Varlığına İnanıyor musunuz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      eflayilmaz
      Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey olmasa da ben paralel evrenlerin varlığına inanıyorum. Verdiğimiz kararların iki ucu var sonuçta. Bazen kendiniz bile acaba böyle yapmasam şöyle olurdu diye onlarca olasılık düşünmüyor musunuz? Ben bunun kesin olarak bir karşılığı olduğuna inanıyorum. Sonuçta uzayın bile o kadar minik bir kısmına ulaşabiliyoruz ki. Milyarlarca paralel evren olsa bile uzayın kocamanlığına sığar gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
        somurtkan_sirin
        paralel evren, boyutlar falan biz ölmeden keşfedilse de biraz eğlensek
          slmbnarda
          paralel evrenler aynı uzay ve evren içerisinde olmazlar. Eger öyle olsaydı aralarında bağlantı kurulabilirdi ki öyle değil. teoriden öteye geçemez ve varlığı ispatlanamaz.
            slmbnarda
            paralel ve çoklu evren teorileri deneyseldir. ben evde denedim oldu
              bay_tonymontana
              paralel evreni bilmem de eğer ki ben size desem ki bir taşı karşınızdaki cama ışık hızında(299k/sn) atabilme gibi bir imkanınız olsaydı o taş camı kırmadan camın içinden geçerdi desem?
                bisosyolog
                Bir değil birkaç tane evren olabilir bence.
                  ideal
                  İdrak-i meali bu küçük akla gerekmez, Zira bu terazi bu kadar sıkleti(ağırlığı) çekmez.
                    kisi
                    Sicimler Farklı titreşseydi muhabbetlerinden çıkan olay içine edebiyat katıla katıla ne hale geldi. Saçma sapan bir muhabbet. Çay yerine kahve seçince paralel evren yaratmışım da bilmem ne. Mantığı yok bu işin. Kuantumla evrene bir şeyler sipariş verme muhabbeti kadar saçma. Bu arada uzaylı muhabbeti de o konudaki filmler, ürünler vs. satılsın, halk NASA'ya astronomik fonlar sağlamaya devam etsin diye. NASA da buldukları, yaptıkları askeri konuda, telekominikasyonda vs. işe yarıyor diye isteniyor. Belki ilerde göktaşından maden çıkarırız diye bir de. Az bilen biri bile ileride Mars'ta yaşamayacağımızı biliyor. Size Mars hayali satarak fon sağlıyorlar.
                      samyeli90
                      Kesinlikle inanıyorum
                        mrlawyerkk
                        Olası, hayat seçim ve olasılıklarla dolu (Atiye 3. sezonu yeni bitiren ben) Gerçekten öyle ama arkadaşlar bizim reddettiğimiz olasılıkların yaşandığı bir evren olma olasılığı var bence.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.