Pandemi Boyunca Toplam Kaç Saat Telefon Kullanmışsındır?
Telefon hepimizin elinde. Hepimiz sosyal medyadayız ve aktif olarak kullanıyoruz. Pandemiyle beraber evlere kapandık, evlere kapanınca haliyle sıkılma sıkılınca telefona sarılma ve bağımlı olma durumu vukuu buldu.
Hiç düşündünüz mü virüsün açıklandığı ilk günden bugüne kadar kaç saat telefon kullandınız?
Kaç saat telefon kullanmamışsındır çok daha mantıklı bir soru olur benim için.
Pandemiden etkilenmedim, çalışma saatlerim dışında telefonu sıklıkla kullanırım. Sürekli yakınlarımda, yanımda olur. Alışkanlık olmuş.
tel 5 6 (pc işileri , mailler , bazı toplantılar , film falan için bilgisayar da 6 saat rahat vardır ; televiyon da aynı keza)
Telefonlar akıllı oldu olalı artık maalesef bizim bir parçamız. 🤦🏻♂️
Telefona internet ve dijital ekran asla gelmemeliydi 🤦🏻♂️ Yani akıllı tel.
Sadece çağrı ve mesajlaşma olarak kullanmalıydık. Bunları birleştirince. Herkes her aleti attı. Tel hepsi oldu. Bağımlı olduk. Artık bir uzuvumuz.
Bir ara telefonumu kafama sabitlemek istedim. O kadar çok telefon kullandım ki. Word işlerini bile telefonumdan hallettim. O derece çok yani.