13
2 Tem 2020
Ozan Güven'in Suçlu Olma İhtimali
Ozan Güven'in sevgilisi olan Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilmişti.
Sözcü gazetesindeki haberde değişik ayrıntılar var.
Deniz Bulutsuz'un ifadesinde geçiyor:
"Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. 'bak sana bir tane vurdum, kendime yirmi kez vuruyorum"
"Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven 12 Haziran’da bir restoranda yemek yedikten sonra arkadaşlarının evine gitti. Sohbet sırasında Deniz Bulutsuz’un eski erkek arkadaşından konu açılınca Ozan Güven iddiaya göre herkesin önünde “Demek ki çok iyi s….” dedi. Bu konuşmadan rahatsız olan Bulutsuz, konuyu kapattı. İkiliyi Ozan Güven’in şoförü ikametgahına bıraktı. Deniz Bulutsuz kendisine söylenen sözlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ozan Güven bir anda bağırarak etraftaki eşyaları kırmaya başladı. Bulutsuz, Güven’in elindeki kırık abajuru almaya çalışırken çenesinden yaralandı."
Çok çarpıcı bir sürü iddia var.
Daha önce Sıla ve Ahmet Kural arasında da buna benzer bir şey olmuştu. İlk anda kamuoyu ne düşünüyordu hepimiz biliyoruz. Daha sonra biraz işler değişti. Kesin bir kanıt olmadan konuşmak biraz sıkıntılı bu işlerde bana kalırsa ama bu fotoğraf tat kaçırmadı değil...
Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ozan-guven-ve-deniz-bulutsuz-kavgasinin-detaylarina-sozcu-ulasti-abajurlu-kavgada-ozan-guvenin-evinden-ciplak-ayakla-kacis/
Şiddetin her türlüsüne kesinlikle karşıyım ve haklı bir sebebi olamaz. Hakikat zamanla belli olur ve gerçekten yapmışsa umarım cezalandırılır. Sadece canımı sıkan bir nokta var, eski kocası tarafından 9 yerinden bıçaklanan ve adamın serbest kalmasıyla korkan, yarım bıraktığı işi bitirecek diye ağlayan bir kadın vardı, 5 dakika haber yapıldı sadece. Bu konu ise günlerce konuşulacak..
Genel algı sanatçıların, ünlü insanların hep sağlıklı olduklarına örnek insan olduklarına yöneliktir. Ancak öyle değil ne yazık ki
Bunlar falan artık normalleşme süreciyle normalleşen bir durum olmaya başladı.. Akıl almaz bir hal var artık. kadına şiddet var, neksflikş yasaklanıyor, vatandaşın elinde cebinde kalmadı... ne desek ki!
Şiddetin her türlüsü suçtur. Şiddet uygulayan da kim olursa olsun cezalandırılmalıdır. Böyle olayları gördükçe erkeklerden midem bulanıyor gerçekten.
Ozan GÜVEN neden YALNIZ değil bunu anlamıyorum arkadaş. biraz BEKLEYİN bakalım kadın DARP edilmiş. FOTOĞRAFLAR öyle duruyor. arkadaşı OLSAN bile git TELEFONLA konuş desteğini belli et. ne demek bu HASHTAG açıp yalnız değildir demek. kafayı mı YEDİNİZ oğlum siz?
Maalesef ki cok yuksek. Hatta Deniz’in ifadesi bana Can Manay’i hatirlatti. Cok sacma gelebilir ama insanlarin bazi rollerden etkilendigine inaniyorum.