Ömer Çelik'in "Türkiye, DAEŞ'le, PKK ile ve Diğer Terör Örgütleri ile Mücadele Eden Yegane Terör Örgütüdür" Sözleri
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Ayan beyan "Türkiye Daeş'le de mücadele eden yegane terör örgütüdür, PKK ile de ve diğer terör örgütleri ile mücadele eden yegane terör örgütüdür." diyor Ömer Bey. Gaf olduğu söylenmiş ama gaf bir kere yapılır arkadaşlar iki kere aynı cümleyi kullanmak gaf olmuyor. Hayretler içerisinde izledim. Prompter kullanınız bari Sayın Ömer Çelik. Bu nasıl bir cümledir böyle kanım dondu resmen. Şayet bu cümleler konuşma metninizde geçiyorsa ki öyle olduğunu tahmin ediyorum. Ekibiniz sabote ediyor demektir. Sizin bu cümleyi bile isteye kurduğunuzu dillendirmek dahi istemiyorum. Umuyorum bu kadar düşman değilsinizdir.
      https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/status/1346119927854469120
      Malum Gaf
        karolunita-
        bu adam bu aralar çok boş yapyo ya
          _gizem_
          hmmm en sevmediğim lafı kullanmak istedim bu başlık karşısında
            sairsel
            Bunların güruhundan olupta saçmalamayan var mı?
              roar
              Gün geçmiyor ki yine bir siyasetçi saçma sapan konuşmaların içinde bulunmasın. Saçma sapan sözler sarf etmesin. Siz siyasetçisiniz. Gaf yapamazsınız. Yanlışa hakkınız yok ne yazık ki.
                sedefartuny
                Özür dileme zahmetinde bulunur umarım. İki kez tekrarlanmış bir dil sürçmesi ya da gaf kabul edilebilir bir şey değil çünkü. Bir kerede bizi şaşırtacak doğrulukta ve anlamda şeyler söyleseniz ne olur acaba çok merak ediyorum.
                  detokssuyu
                  İşçiye, öğrenciye herkese terörist diyen bir zihniyet günün sonunda ülkesine de terör örgütü demiş. Fikir bu zikir bu işte. Ne kadar daha saçmalayabiliriz ve halk sesini çıkarmaz denemesi falan yapıyor olabilirler.
                    peripedia
                    Akıl tutulması yaşamış büyük olasılıkla vurgulaya vurgulaya iki kere böyle bir cümleyi tekrarlanmaz. Bir terslik olduğunu anlarsın, cümle çok yabancı gelir belki de bu tanım kendisine o kadar uzak ve yabancı gelmiyor ki iki kere beyan edebilmiş.
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.