ÖLÜYOR MUYUZ?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ve_sair
      Benim komplo teorileriyle çok ilgilenen bir arkadaşım var. Hemen hemen her gün bir komplo teorisi bulup sosyal medya hesabından yayınlıyor. Bilhassa ülkemiz kaynakları ve insanlarımıza verilen zararlar yönünde bilgiler paylaşıyor. Elbette ülke ve dünya kaynakları azalıyor ve birgün bu yüzden çok sıkıntı çekeceğiz. Siz bu komplo teorileri hakkında ne düşünüyorsunuz. Birileri bu süreci hızlandırıp kasıtlı olarak sonumuzu getirmeye uğraşıyor mu?
        iameliff
        Hiç ilgilenmediğin için bu konu hakkında pek bir fikrim yok. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim ama bazı komplo teorileri gerçekten çok aptalca
          silivri
          Çok aptalca olanları var. Ama sigaranın zararlarını ilk ortaya atanlar da komplo teorisyeni muamelesi görmüştü.
            kojiro-
            Dunyanin nufusu oldukca artti kaynaklari hizla tuketiyoruz. Tuketmeyi onlemek icin insan neslinin tuketilmesi gerek bu gerçek. Evet ilk gönüllü kim olmak ister.
              sexen
              Bi' s.kilmediğim kaldı, her komploya ılımlıyım. Bundan 10 sene önce biri hastalık çıkacak dünyayı saracak deseydi s.ktir lan derdik.
                mrsnl33
                Nasrettin Hocaya sormuşlar: - Hocam, Dünyanın bi öküzün boynunuzda olduğuna dair söylentiler var. Bu öküz boynuzunu çevirdikce dünyada dönüyormuş. Sen bu işe ne diyorsun? Nasrettin Hoca cevap vermis: _ Vallahi dünya o öküzün boynuzundami dönüyor onu bilemem, ama buna inanan öküzler vardır ona eminim..
                  isabellathomas
                  my buddy's mother-in-law gets $80 an hour on the internet. she has been without work for 12 months but last month her earnings was $ 16778 just working vs50 at home for a few hours per week. . . Click the link.............................................
                  https://careershome48.blogspot.com
                  https://careershome48.blogspot.com
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.