Öğretmenlerle Girilen İlginç Diyaloglar
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      peripedia
      Hayatımızın çok uzun bir dönemini geçirdiğimiz öğretmenlerimizle girdiğimiz en ilginç diyalogları dio’luyoruz.
        buse01
        Lise ilk yılımdı bir hocam vardı tenefüse az kalmıştı bizim de ders bitmişti.Ben de erken çıkmak istedim. -Hocam çıkalım mı? +Hayır -Ya hocam lütfen çıkalım +Tipim değilsin -Ya hocam hadi ya çok istiyorum +Katiyen olmaz evliyim. Çok absürttü harbifhghdhd
          detokssuyu
          Diyalog değildi ama yaşadığımız bir anı vardı fizik öğretmenimizle. Öğretmenimiz bir arkadaşımızı masasının üstüne çıkarttı ve haberi olmadığı bir anda hızlı bir şekilde masayı itti. Arkadaşımız da düşeceğim zannedip çığlığı basmıştı. Amaç; arkadaşımızın, masayı ittiğimiz değilde diğer yöne doğru yönelmesini görmekti. Bunun için ona bu şoku yaşatmaya değer miydi bilmiyorum ama hepimize güzel bir anı kaldı.
            paarantez
            İlginç değilde kötü bir olaydı bence; Üni 1'deyim. İng. hocası yoklama kağıdını verdi, bakıyorum bakıyorum adım yok listede. Bende "Hocam adım yok, yanlış liste verdiniz sanırım" dedim. Bana salak muamelesi yaptı ve tekrar tekrar listeyi kontrol ettim. Ama liste yanlıştı. Sonra tekrar söyleyince listeye baktı ve salak salak "aa evet yanlış liste bu" dedi. Bende "ee ben size zaten demiştim yanlış olduğunu" dedim.. Demez olaydım. Üç yıl boyunca beni dersten bıraktı. Son sınıfta allahtan hoca değişti de dersi verebildim..
            /
            0

            Tarihe Göre

            İçerik bulunamadı.