Öğrenim Durumu İnsanlara Yaklaşımınızı Etkiler mi? Sizin İçin Ne Kadar Önemli? 2 Yıllık Üniversite Kazanmış Yeğeninize "Olsun" mu Dersiniz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      fuzbing
      İlkokul terkim :)gerisini dışardan okudum. Dışardan derken, 1 kitap sayfası dahi açmadan. Daha açıktan liseden mezun olmamışken çalıştığım firmada kimseye ilkokul mezunu olduğumu inandıramıyordum. Ve bu inanmayan şahıslar ciddi şirketlerin bölge müdürleri vb. Oluyordu. Çünkü ben o işyerine girmeden önce 2 tane 4 yıllık o bölümün mezunu yetiştiremiyoruz diye ağlıyorlarmış. Ben işleri yetiştirip dizi izliyordum, patron kafayı yiyordu nasıl olur diyerek. Okula hiç başlamamış (kafa yapıları tuhaf bir ailenin çocuğu) şahıs var 10 yaşında. Şahıs diyorum çünkü çocukluktan öte bir zekilikte :) inanamazsınız... çouğundan iyi bilgisayar kullanıyor, günde bir kaç kitap okuyabiliyor, sohbet ederken daha o 10 yaşındaki şahıstan zevk alıyorsunuz. Ve dahası.... He amk hava için uyduruyorum hemen disslike. Hatta dur ben başlatıyorum.
        kayberkay
        önyargının her türlüsü berbat birine olumsuz da olsa olumlu da olsa yapılmamalı malum liseyi kazanıp okurken milletin bana iyi yönde tanımadan yorumlar yapması beni çok sinir ederdi
          ozlemiko_0
          Ön yargılı yaklaşmam. Üniversiteli cahillerle dolu etraf. İnsanın kendini geliştirmesi benim için mühim olan. Okul yüzü görmemiş bir çok insanın okumuş insanlardan daha bilgili ve görgülü olduğunu gördüm.
            strangestar
            Kafa yapım uyuşuyorsa niye olmasın? Bir insan öğrenimi yarıda kesmek zorunda kalmışsa en zor olan hayat okulunda okumuştur. İnsan olmayı öğrenmiştir.
              raselika
              Benim için önemli. Sonuçta ister istemez bir sınıfsal farklılık var gereksiz güzelleme yapmaya gerek yok. Eğitim seviyesi önemli bir kriterdir arkadaşlar.
                eski_bi_tanidik
                Etkilemez. O kadar okuyup gerizekali olanlar da var Bi insanın öğrenim hayatı üzerinden değerlendirmek çok saçma. Öğrenilen bilger Sonuçta hayatta meslek sahibi olmaktan başka bi ise yaramjyorlar (bazıları hariç) ayrıca 2 yıllık kazanmışsa belki okuyup bi isi olmayanlardan daha iyi bi yere gelecek?
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.