O Kadar İnsan Arasında Tek Kişiyi Seçip, Aşık Nasıl Oluyoruz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      trueliving
      Hiç merak ettiniz mi arkadaşlar neye göre aşık oluyoruz o kadar insan var belki daha güzel belki daha yakışıklı akıllı, zeki bu bu şekilde uzar gider, Ama kalbimiz ve gönlümüz bir kişiye kayıyor acaba bunun sebebi ne kalbimiz veya beynimiz nasıl çalışıyor da biz o kadını ve erkeği seçiyoruz.
        fairytale-
        Ben şimdi buraya yazarım ama Ben seçilmem secerim diye dalar Aslanım 😅
          patronicee
          Çünkü malız.
            gregory_
            kurcalamak iyi degil bunu napican, asiksan keyfini cikar iste
              tsukyomi
              Kademeli çekimler bütünü diyelim. Kara delik gibi düşün; Görüntüsü olay ufkudur, seni kendine çeker. Seninle konuştuğu her an toplanma diskine girersin ve çekim daha çok artar, buraya kadar hoşlantıdır. En iç stabil bölgeye girdiğinde kendinden bir şeyleri onda farklı halde bulursun ve bağlanırsın, hoşlantının aşka dönüştüğü kısımdır burası, son güvenli bölge. Uzun zaman sonra da tekilliğe bırakırsın kendini, artık aşk sevgiyle bütünleşmiştir. Artık beraber yeni evrenlere mi kapı açarsınız yoksa sadece bir yok oluş hikayesi mi yazarsınız, orası size kalmış.
                wanderlust_r
                Bir tek içten gülüş Bir tatlı söz, bir öpüş Sevdalı bir tek bakış yeter bana Lanet olsun hep bunlara kanıyorum ben wgxhfjfj
                  rafadanlop
                  Çevremize göre belirliyoruz işte belki de daha iyi anlaşabileceğimiz veya daha çok seveceğimiz çok insan var ama dünyanın bir ucunda da olabilir.
                    mhmtkba
                    Her güzele aşık olabilirim
                      begmxinann
                      En azından kendi hikayemden yola çıkarak, şahsi bir çıkarım yapabilirim galiba. İlk defa yazıyorum bu platforma, umarım bir tanıdıkla karşılaşmayız :) şöyle ki sanırım bu biraz da içten gelen hisle alakalıydı benim için. Şu an birlikte gördüğüm adamla tamamen tesadüf eseri tanıştık ve aynı ortamda çok sık bulunuyorduk. Bu his meselesindeki eminliğim ise aynı anda aynı ortamda, onunla beraber pek çok kişiyle daha tanışmış olmamdı. 3-4 defa beraber bulunmamız yetti. İster istemez ayrım yapmadan herkesi inceliyordum hâl ve hareket olarak. Bunu sadece o gözle bakacağım potansiyel kişi için yapmam. Hayatıma girecek en statüsüz insanı bile, hayatımda pürüz yaratmayacak bir karakterde isterim. Herkesi incelerken onu diğerlerinden keskin çizgilerle ayıran şey diğerlerine nazaran ve hatta hayatıma girmiş pek çok insana nazaran tam bir beyefendi oluşuydu. Gerçekten çok kibar, karşısındaki insanın isteklerini önemseyen, iyi bir dinleyiciydi. Küfür etmemeye çalışırdı, sakin bir mizacı vardı. Bunları gördüğümde ailesinin onu ne kadar iyi yetiştirdiğini ve onun da gördüğü güzel eğitimi ne kadar iyi kavrayıp benimsediğini anladım. Karakter benim için hep ön plandaydı, çünkü hepimiz yerçekimine karşı koyamayarak yaşlanıyoruz ve önemli olan şeyin asla çürümeyecek olan cevherde saklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca gözümü doyuran pek çok kimsenin gönlümü doyuramadığı gerçeğini de göz önünde bulundururum. Lakin illa dış görünüşe bakacaksam bu da dolaylı olaraktı. Yani bakımlıydı, dişlerine, saçlarına, el bakımına kesinlikle dikkat ediyordu. Kokusu güzeldi. Üstelik kendini de geliştiriyordu. Kıssadan hisse, o tek kişiyi inceleyerek, beni huzurlu ve her zaman mutlu hissettirecek bazı etmenlere göre buldum. Bu ilk görüşte olacak bir şey değil fikrimce, insan ruhuna dokunup güzelleştirecek insanı bir kalemle seçmemeli. Yoksa kendi hayat sayfalarında güzel sözler ve resimlerden çok bir kaos görmesi muhtemeldir. Tamamını okuduysanız teşekkürler, bu konularda sıkıntılar yaşıyorsanız umarım geçirdiğim süreç size yardımcı olur :)
                        marvelhulk
                        tamamıyle etkileşim ve çekim olduğunu düşünüyorum , hobilerin alışkanlıkların gibi
                          marvelhulk
                          tamamıyle etkileşim ve çekim olduğunu düşünüyorum , hobilerin alışkanlıkların gibi
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.