Nusret'in Paylaştığı Acımasız Fotoğraf
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      cherry-cupcake
      Bunu görünce içim bi kötü oldu. Gerçekten korku filmi gibi, çok üzücü. "Very important meeting" yazmış bi de. Çok komikmiş gerçekten.
        roxannee-
        Bu hayvanlara yapılan kapitalist bir işkencedir. Ve bunu marifet gibi paylaşmakta cahilliktir yobazlıktır. Hepsinin tek renk olması da şov mu acaba? Gitmedim bugüne kadar bugünden sonrada asla gitmem. Korkunç bir fotoğraf.
          issizmadaaam
          Benim anlamadığım neye bu kadar şaşırıyorsunuz ki? Nusret'in akıl sağlığının yerinde olduğunu düşünecek kerizler var mı aramızda? Adam gece gündüz et tokatlıyor, beyni yanmış zaten. Ortalıkta çakma Tony Montana gibi geziyor. Yaptığı hiçbir saçmalığa şaşırmıyorum. Bok yesin de şu hayvancağızları rahat bıraksın artık.
            transylvania
            Ne yapmacık insanlarsınız. Hastalık olmasa hepiniz nasıl kesildiğini bilmediğiniz burgercilerden mc donaldstan ayrılmicaksınız. Ayrıca bu adam kendi bakımındaki bütün hayvanlara çok üst mertebe bakıyor daha taze ve lezzetli olması için. Evinizde Yediğiniz etin nasıl kesildiğinden haberiniz var mı ??? Pardon macro centerdan alıyorsunuz siz dimi kesim olayı ilgilendir miyor sizi.. Tamam Tamam Yapmacık insanlar . Yok et dövüyormuşta biftek tokatlıyormuş. Adamın yaptığı show , kaydedilen VİDEOLAR dünyaya reklam olarak sunuluyor. BASİTÇE et kesmesini mi bekliyorsunuz. Adam evinde durup durup et dövmüyor . Ve bu adam maddi manevi yerin dibinden gelmiş bir insan , show yapmaya da Hakkı olduğunu düşünüyorum. ADAMIN MESLEĞİ BU .
              mertiniz
              Ben üzüldüm, bir de midem bulandı açıkçası. Yazık ya, nasıl kıyıyoruz bu güzel hayvanlara 😞
                ozanesi
                Nesi acımasız anlayamıyorum? Bunların kesilmiş halini havada kesince, dövünce bilmem ne yapınca normal, ıff çok iyi etçi abi bilmem ne. Bu şekilde canlı canlı çekince mi acımasız ? Yerken öyle demiyorsunuz ? Ya da bugüne dek hiçbir fotoğrafı bu kadaf olay olmadı. İkiyüzlülük yapmayın lütfen. Etleri çok lezzetli, keyifle de yiyorum. Artık iyi işler yapanları takdir etmeyi, eleştirmemeyi öğrenin
                  sameet
                  Ne var ki la bu resimde. Bir ben mi anlamadım? Yuvarlak bir ünite içinde durduğu için mi ?
                    rotasizkerim
                    abi et döneri gömersiniz. kurban bayramlarında hayvan pazarlarındaki rezaleti görür bişey demezsiniz. 1 fotoğrafa mı tav oldunuz. yapmayın allah aşkına. adam mis gibi tertemiz bakıyor aldığı hayvana usulüne göre de kesimini yapıyor. adı işkence oldu derken ne düşünüyorsunuz anlamıyorum!
                      mevsimlerdensnbahar61
                      İşte paranın insanı getirdiği son radde 🤦‍♀️
                        busrawashere
                        şu an çok barbar gelen şey bizim et obur olmamız değil sanayileşmesi
                          ulrich
                          yavsak herif
                          /
                          0

                          Tarihe Göre

                          İçerik bulunamadı.