Nibiru (Marduk)
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      ali-efe-giriz
      İlk kez Sümerler tarafından tespit edilmiş Güneş sisteminin 10. gezegenidir kendileri (ay ve Güneşin de sayılmasi ile 12. gezegen oluyor) ve Mayalılar 2012'de bu gezegenin dünyaya çarpacağını öne sürdü.
        mrsnl33
        Oğlum arada matematik filan da çalış,gel burda yaz.Bi yanlışin olursa yardım ederim 😂😂
          montana_
          Bana göre böyle bir gezegen yoktur. 1997'de çarpacak denildi çarpmadı, 2003'de çarpacak denildi çarpmadı, 2007'de çarpacak denildi çarpmadı,2012'de çarpacak denildi çarpmadı, 2016'da çarpacak denildi çarpmadı, 2020'de çarpacak denildi çarpmadı. Şimdi 2025'de çarpacak diyorlar. Kısacası Nibiru diğer ismiyle Marduk diye bir gezegen yoktur.
            tsukyomi
            Güneş sisteminde 4 kayasal, 2 gaz devi, 2 buz devi olmak üzere toplam 8 gezegen var. Nibiru olarak adlandırılan gezegene daha çok ''Planet X'' ya da ''Planet 9'' deniyor ve hala aranıyor. Varlığına dair en net kanıtlar Kuiper Kuşağı'ndaki bazı cisimler, zira bu cisimlerin hareketleri sanki etraflarında bir gezegen varmış gibi gözüküyor (bkz: kütleçekim kuvveti) Bulunamamasının sebebinin de 50 Dünya kütlesinden daha az olduğu varsayılıyor. Olay bu arkadaşlar. Planet X Şili'deki yeni teleskop yapılana kadar kayıp, Marduk iyi bir black metal grubu, GÜNEŞ SİSTEMİNDE 8 GEZEGEN VAR ve Pluto kalbimizde.
              oguzhan-deniz
              Ay ve güneş gezegen değil.
              /
              0

              Tarihe Göre

              İçerik bulunamadı.