Netflix veya Birçok Üyeliğinin Olması Akıllıca mı Yoksa İsraf mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      me_out_bye
      Çalışıyorsun gününün çoğu işte geçiyor. Kafan şişmiş oluyor eve geldiğinde genelde dinlenme modunda oluyorsun veya dışarı çıkarsın veya evdeki işlerine bakarsın. Veya veya boşsundur uzanırsın koltuğuna yatağına açarsın ekranını iki bölüm bir şey izlemek istersin. Hafta tatillerin vardır o günler dinlenir dışarıda olursun bir hafta sonu ağız tadıyla komple filmlere harcayabilirsin bu tmm. Bu ne etti sana ayda kaç gün bir şey ? Şimdi bunun için aylık sabit üye olmaya her şeyde olduğu gibi cüzi miktar gösterip bizi inek sağar gibi sağmalarına izin vermeye gerek var mı? Popüler içerikler var bunları izlemek istiyorsun bunlarda netflixteymiş tmm abicim hayhay üye oldum papel izledim friends izledim got izledim ilgim bitti. Bakıyorsun sana hitap etmeyen şeyler lgbt mesajları uygulama boş kalmasın diye sürekli pompalanan içerikler yaz dizileri kıvamında? Hiçbirine bakmıyorsun löplöp aylık 50tl gidiyor. İnternetin var o hak ediyor. Tel var zaruri elbet. Yok bilmem ne başka say futbol ligi aldın ona kesinti aylık. Senin elindeki paranı kıtkıtkıtkıt kemiriyorlar. Netflix sahibi olmak statü göstergesi olmuş. Ben 3 film izleyip bırakacaksam niye sene boyu ona para ödeyeyim? Gelirin yüksekse ok düşünmene gerek yokta biz işin mantık yönünü konuşuyoruz ve orta alt gelirliler için soralım. Aaa netflix'in yok mu? Nasıl olmaz ya izlemiyormusun bişe? Kişi ayıplama fln bişe trend oldu mu herkes aynısını yapacak. Herkes netflix üyeliği olacak herkesin bir nike ayakkabısı olacak herkesin bir bilmem ne si olacak. Bu piyasayı tutturan şirketler haha başardık aq malları diye saltanat sürecekler tüm dünyayı yiyecekler. Her yerde cola olacak cola içmeyen insan kalmayacak. Aç kapa yapsak uye oldum tukettim başka olmadım baktım benlik bişe yok sonra baktım yine popi bişe oldu duydum yine oldum bi ara canım istedi hadi o da olur gibi aklıma yattı. Bu olur gibi. Ama cart cart cart sürekli bişelere kesinti akıl işi midir? Yüzüne bile bakmaz olmuşsun aaa netflixin olmaz mı arada bakıyorum işte var tabi benim fln. Cart cart cart ödüyorsun. Bu adamlar zaten zengin gayet varlıklılar. Sen normal bir bireysin internete düşmüş filmlerden açar arada izlersin ne olacak bu dünyanın en büyük k.hpeliğimi adam zaten kazanmış. Bence değildir. He bir şeyden çok zevk alırsın bana bunu yaşattığınız için tşk bağlamında gider parasını verirsin böyle yaptığım ürünler olmuştur küçükken bir oyunu korsan oynuyordum sonra param olunca orjinalini aldım oyunu bitirmiş olduğum halde sadece teşekkür içindi. Eskiden digitürk saçmaliği vardi hatirlayanlar varsa onlarda bi seneler az tokatlamadılar. Şimdi gidip uydunu alıp oturuyorsun aşağı. Düşününce ne yolmuşlar insanları netflix exxen pırt zırt bunlar bunlarin yeni girişimleri değil midir? Bir şekilde tüketip işine bakan insan mı akıllı yoksa bu algılara trend kapılıp hakkıyla tüketen ama abone köle olarak süzülen mi akıllı insandır? Twitch diye bir şey çıktı yine bu buna benzer. Oradan guzel bir insan seni eglendiriyor bunu bedava
        me_out_bye
        Kitap okumayı seviyorsun ? Yakında bazı açilan siteler ya sa kitap satım yerleri ya gel sen bize abone ol biz seni seviyoruz Ayda 50tl ver istedigin kitabı oku ya demeye flnda başlayabilir. 50tl 20.99tl nedir ki yavvvv diye. Şu kdr kitap parası verecekken seni böyle kene gibi aylik ücretini alir almaz azar azar ama sürekli ısırsınlar ? xdd
          ahmetsakar
          netflix'i 10 kişi ortak kullanıyoruz ibo, spotify'da aile üyesiyim vs. bir tane dizi canım sıkılır da izlerim diye bende şifresi. öyle bir şeyler izlemeyi seven biri değilim ama güzel tartışma konusu. sevdiğim bir şeyse parasına acımam (bakiyem -24bin). zevktir sonuçta. bana lükslerimi verin ihtiyaçlarım olmadan yaşarım demiş birileri zamanında. iyi demiş, aferin ona.
            me_out_bye
            Adam bu ay 45bin tl gelir elde etmiş. Çocuk mesaj atmış abi kartta son 50lira kalmış bi tantuni gömdük kalan senindir seviliyorsun diye. Bilmem kaçinci ay aboneliğini tazeliyor. Adamın yüzü kızarmıyor. Teşekkürler kardeşim diyor. İki hareket yapıyor yok ismini okuyor bişe tmm. Saf olmak çok kötü bişe.
              cinayetvaraga
              Çalışan insanların çoğu zamanını işte geçiriyor. eve gelince de huzur alanında kendini mutlu edecek şeyler istiyorsun. dizi, film, müzik, kitap bunlar ana keyif unsurları. korsan takılirdık universitedeyken ama kendi adıma konuşacak olursam, bu korsan mevzusu beni üzüyor. emeğe ihanet bu. gençken yaptik tamam ama o kadar çalışıp kazanıyorsam da harcarım diyorum. Netflix, Mubi, Spotify ve youtube premiuma acımadan para veriyorum. hepsine ayda 150 TL veriyorum. aslında çok komik bir rakam. evet surekli bunları izlemiyorum lakin en basiti mubideki bir filmi izlemem için festivalleri kovalamam gerekiyor. hangisi daha akıllıca? tabi ki evden izlemek en kolayı geliyor bana. Bu gibi şeylerin statü unsuru olması bana acayip komik geldi. yani bunu kullanan beyin yoksunları varsa ilişiğinizi hemen kesin derim.
                kalpci
                Bütçene göre yaşarsın, tekilsen güzel keyfin ne istiyorsa onu yaparsın, mutluluğun tekeli sende. Ben memurun 3. çocuğuyum, muz alırdı peder, çok severdim ama yokluk, günde 1 tane derdi. İlk maaşımı aldım, heman ne yaptım? Bir koca salkım, 20 - 30 kg (bilmiyorum tam) muz aldım, günde 3 tane yedim hemen mesela ama insanın gözü doyuyor 🙈 sonra dağıttım mahallenin bebelerine 😁 Bakmaktan sorumlu oldukların varsa bütçeyi ekmeğinden medyaya aktarıyorsan: israftır.
                  mrlawyerkk
                  İsraf falan değil bence bir eğlencemiz bu kaldı. Çıkıp dışarıda bir kahve içmek aylık üyeliğin iki katı resmen çok daha masraflı o yüzden dijital platformlara devam.
                    gossipdio
                    Yani ne kadar sıklıkla kullanıldığına bağlı. Eğer çok yoğun bir hayat yaşıyorsanız çoğu boşa gidiyor bana göre
                      detokssuyu
                      Çok akıllıca bence. Evinizde kendinize farklı farklı dünyalar yaratmış oluyorsunuz ve o kadar da maliyetli değil.
                        solenya
                        Bı bunlar kalmıştı zaten insanlara reva gördüğünüz. Sıradan film, müzik platformlarını alıp bambaşka noktaya cekiyosunuz. Ne yapalım oğlum işten geldim yorgunum ya da hava soğuk dışarı çıkmak istemiyorum yahut işsizim aq dizi film müzik felan fistan kendimi bunlardan soyutlayayim mı?
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.