Neden Yapıldığına Anlam Veremediğiniz Şeyler
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      nekadarmukemmelsin
      yan büyük marketimizde 4 tl ye küçük yaş mamalar satılıyordu tamamen aç bir hayvanı düşünmek yerine düzgün bir şeyler yesin diye alıyordum her defasında ve kapımızın yanındaki otomatik sulama kabının üst tarafına döküyordum ama bir defasında daha gittiğimde o mamaları kaldırmışlar... durduk yere 2 ay oldu ve malesef kaldırmışlar ve epeydir o mamalardan alıp koyamıyorum sizce kediler düşünmüş müdür üzülmüş müdür gece gece içime çok kötü dert oldu bize yem veren biri vardı ne oldu vermez oldu artık diye hayal kırıklığına uğramışlar mıdır ? Neden oldu böyle bir şey neden kaldırıldı sebebi neydi ? bu arada sokak hayvanları için dost maması adı altında kuru mamalarda var bi ara onlardan da alıyordum onu da kaldırmışlar yazıklar olsun. aşağı da kuru mamanın resmini bulabildim ve koydum bakabilirsiniz...
        garavel_usta
        Sürekli mama yedirecegine arada bir veya sürekli et veya tavuk falan pişir koy önlerine amq. Sen sürekli aynı yemeği yer misin?
          imcherry_
          ben
            slmbnarda
            eleştiri kaldıramıyacaksan başlık açma ve bunları ağlayarak günlüğüne yazabilirsin kubilaycım
              asit
              Sen üzme kendini. Onlar bi şekilde yine doyurur karnını. Mama olmazsa başka bir şey bırak. Belki senin gibi başka sessiz kahramanlar da vardır onları besleyen. Üzerine gelip zırlayanları da çok takma :))
                thetalentedmrripley
                TRT'de yayın sona erince çıkan şu görüntü ve o lanet tiz ses.. Hadi görüntünün mantıklı açıklaması var googleda ama gerçekten bu kadar da vay anasını avradını bir ses olmak zorunda mıydı?
                https://youtu.be/h4ITy9xhh_c
                https://youtu.be/h4ITy9xhh_c
                  agac-ceviz
                  Yahu ne yazmış bu çocuk yüklemişsiniz gerçekten yazık herşeye keh keh dalga gece geçe boku çıktı kedileri düşünmüş ne olmuş hakikaten pes boşver kubilay bunları onlar anlamaz nerde lay lom orda bunlar
                    patronicee
                    Kubi, bu ülkede hayvanlar yalnızca s*kilip öldürülmüyor. Ya da boğulup pişirilir yenmiyor. Bu ülkede tek vicdan muhakemesi yapan siz değilsiniz. Sizin gibi milyonlarca var. İstisnalar ile kaideleri bozup Ben'ci olmayın! Emin ol biryerlerde mutlaka yemiş içmiş gayette mutludur. Ve seni de asla unutmaz. İnsan değil ki bu nankör olsun.
                      sedefartuny
                      Instagram'da karşıma çıkan aptal saptal ürünler. Hatta bunlarla dalga geçen bir adam var ya. Onun gibi hissediyorum çoğu zaman.
                        samyeli90
                        Tiktok neden çekerler anlamadım insan kendini neden rezil eder
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.