Neden Evlilik Teklifi Alınca Bu Denli Sevinir, Şaşırır ve Ağlarız?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      detokssuyu
      Evet biz kadınlar neden bunu yaparız? Evliliği kutsadığımız için mi? Hayatımızda bir dönüm noktası olduğunu düşündüğümüz için mi? E bunların hiçbiri doğru değil ki. Nedir yani alt tarafı evleniyorsunuz? Tamam şahane bir evlilik teklifi olabilir, yüzük parıltısı etkilemiş olabilir, güller, şarkılar, efsane bir ambiyans olabilir ama yine de bu denli abartmaya çığlıklara, gözyaşlarına falan gerek var mı?
        merilolika
        belki hiç akılda yokken hiç beklenmedik bi anda geldiyse teklif şaşırılabilir ama birde bunun haberli versiyonu var yalandan şaşırıyomuş gibi yapıyo hiç haberi yokmuş gibi davranıyo 😬
          fairytale-
          Evlilik teklifi alanlara sorun. Ben istemem .... ruhsuz biriyim
            me_out_bye
            Senin o an beklediğin bir an olduğu için. Daha önceden hayalini kurduğun ve sonuç olarak hayatında bir değişiklik olacağı için mutluluk veren bir şey bir an olduğu için. Beğenildiğini öğrenmek, bir ömür boyu birinin senle yaşamak istediğini gördüğün için. Sanırım bir kadını en mutlu edecek şeyler arasında bu hislerde. Edenede bağlıdır. Keşke etsin dediği birisinden duyduysa hayalinin gerçek olmasına sevinçte olabilir.
              eo110
              Benim şaşırmak diye bir duygum yok sanırsam bu yüzden biraz anlayışsızım. Öyle çok şaşıran görünce küfrediyorum 🙂
                eski_bi_tanidik
                Kendilerini beklenmedik güzel bi durum için buldukları için olabilir. Kendilerini çok özel hissettirdiği için ve sasirdiklari için ve sevdikleri birinden geldiği için olabilir.
                  lutfen-ama
                  Birinin bizimle bir ömür geçirmek isteyebileceğine ihtimal bile vermeyecek kadar sinir bozucuyuzdur ve şaşırıp, sevinip ağlarız ya da sadece gösteriş meraklısıyızdır yoksa ağlayacak ne var Allah aşkına ya?
                    me_out_bye
                    Ben bu arada birine evlilik teklifi edecek olsam önünde diz çökmez. Karşısında düz durur eder daha sonra sarılırdım. Sarılarak ederdim sanırım. Ya da elini tutabilirsin. Diz çökmek ? Tamam ince hareket ama bence bana göre değil hem kalıplaşmış bir hareket herkes yapıyor ve içi boş hissedebiliyorsun öyle olunca. Herkes birbirinden görmüş yapıyor işte o şeyi sevmiyorum. Herkesinde önünde diz çökülmez çok çok çok değerli olması lazım belki. Böyle kraliçe gibi biri bi hatun belkiii. %100 yüce , değerli ise. Başının üzerinde yeri varsa. Bu da demek oluyo ki öyle kolay kolay çıkmaz yani önünde diz çökülecek biri. Yapıyosan o sana kalmış. O kdr anlam yüklemiyorsundur öylece bir andır senin için. Ben düşününce böyle geldi 🤷🏻‍♂️ bilmiyorum. Koşulsuz şartsız itaat gibi yelkenleri suya indirmek gibi daha baştan. Öyle olmaz. Eşit olacak. Sen ona o değeri vereceksin ama o da sana benzerini verecek. Hatta o derse diz çökmemi istemezse kalk deyip sarılırsa ? Tadından yenmez 👌🏻 tam benim kafadan olur. Süper olur. Ama ayyy yihaaa maaa yapar öyle bırakırsa beni ? Farzet diyom çöktüm yaptım. Yapmamda haha xd diyelim o sahneyi canlandır ? Yihaa ayy may yaptı agzini tuttu. Pfff. Biz etkilenmemek çok. Başka frekans pls. Not herkesle aynı. Taklit gibi bakıp bakıp sırası gelen yapıyo. O ne mk. Gerçek his olsun. 👍🏻🤝🏻
                      agac-ceviz
                      Heralde şaşırırım o hangi enayi ay pardon yigido evlenmek isterse gider konfeti bile patlatırım falan filan...
                        buse01
                        Çünkü kalan hayatını seninle devam ettirmek istiyor doğru kişinin sen olduğunu düşünüyor...Evlenme kararı almak çok zorlayıcıdır diye de düşünürsek..
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.