Nasılsınızzzzz
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      wanderlust_r
      Uzuun zaman sonra Bi bakayım dedim de 2 3 piç yüzünden gitmiş herkes . İlk buraya girdiğim zamanki kaliteli sohbetler , insanlar hep gitmiş. Üzücü gerçekten , sarıyordu. Kalan 3 5 kişi nasılsıniz merak ettim . ( Ortamın içine sıçan aptallar cevap vermesin pls) . Dip not: Mahmutcum selam sana da .Ani bi karar verdim iletişimimiz kesildi gibi oldu ama kısa sürecek bebiş :)
        ve_sair
        Merhaba wander, mental sağlığım iyi değil maalesef, zaten memlekette iyi olan birşey kalmadı. Buranın halini görüyorsun işte, iki üç tane piç kurusu yüzünden iyi insanlar diğer iyi insanları da bırakıp gittiler. Gerçi hoş "gidene kal denilmez! " Sen nasılsın?
          iameliff
          Fena değil toparlanmaya çalışıyorum
            silmarillion
            ya neler neler oldu buralarda siyasi bir şey girersin cimercisi, mafyası bilmem nesi başına çöker, oradan küçük kızlara salça olan sapığı çıkar mesajlarca sayfalarca uğraşır da uğraşır, kimisi bana çip takıldı der abuk sabuk spamler burasını, kimisi ekşiden başlık çalar dikkat çekip sapıklığa başlar, belki de kendi fake i olan başka bir hesap ona destek verip onu bunu tehdit eder. bütün bunların suçlusu buranın böyle yönetilmesine göz yuman dallama, adını hepimiz biliyoruz nam-ı diğer 300-500 bey. onun için ben herkesin burayı kendi evi gibi görüp rahatlamak için girmesini istiyorum, ama tabii ki evdeki gibi asıl kişiliklerimizle yoksa çok bambaşka göstermeye çalışınca ortaya çipli bipli karakterler çıkıyor😄 bu arada ben de bu ayın başında işsiz kaldım, yeni yeni iş görüşmelerine gidiyorum, güzel geçiyor, moraller iyi, problem yok.
              kojiro-
              Rutin diyelim.
                mrsnl33
                İyi olmaya çalışıyorum işte Wander. Sende iyisindir umarım. Neredeyse iki yıl olacak, yeni bir şehre taşındık. Ama, buraları sevdim, umduğumdan daha kolay alıştım diyebilirim. Burayla ilgili de söyleyebilecek çok Bi şey yok, durum ortada zaten...
                  isabellathomas
                  my buddy's mother-in-law gets $80 an hour on the internet. she has been without work for 12 months but last month her earnings was $ 16778 just working vs50 at home for a few hours per week. . . Click the link.............................................
                  https://careershome48.blogspot.com
                  https://careershome48.blogspot.com
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.