Muhafazakarlık Tehlikeli mi?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      muzlu-pasta
      Oluduğum bir makalede muhafazakarlığın daha doğrusu radikal muhafazakarliğın bizi 1990 lara geri döndürüp ülkeyi tehlikeye sokucağını o yüzden z kuşağını modern görüşlü yetiştirmezsek sonumuzun afganistan ya da iran gibi olucağını yazıyordu tabiki kimsenin dini yaşayış tarzı bizi ilgilendirmez fakat küçük çocuklara bile seçme şansı verilmeden bu radikal düşüncelerin empoze edilmesini doğru buluyormusunuz? Yani aslında iki ucu boklu deģnek diyebilirim ama sizinde görüşünüzü merak ettim
        ggggggg
        Her şeyin fazlası ve aşırılılığı tehlikeli
          gregory_
          Her konudaki muhafazakarlik son derece tehlikeli.
            buse01
            Bir arkadaşım vardı aşırı muhafazakardı sınıftan bir erkek onunla konuşsa direk kaçar giderdi benimle de erkeklerle muhattap olduğum için pek yanımda kalmazdı, suratını asardı çok garip kızdı çok
              strangestar
              Görünüş değil fikir ve akılı modernleştirin sonra ye kürküm ye olayına döner.
                tsukyomi
                Ülkenin geldiği duruma bakılarak da fikir edinilebilir.
                  damat-berat-official
                  Bölgeye göre değişir, Türkiye'de ya; Aşırı Muhafazakar ya da Solcu, olman gerek
                    burakb_
                    Radikal muhafazakarlık mı ? İki kelime birbirinin neredeyse tam manasıyla zıttı. Gerçekten makalede böyle mi geçiyor merak ettim. Kastettiği şey belki radikal İslamcılıktır. Bizim ülkemizde iki kavramı genelde bir tuttukları için şaşırmadım. Soruya gelirsek: Radikal olan her şey zararlıdır diyebiliriz sanırım. Bunu muhafazakarlığa mal etmenin anlamı yok. Makale ile alakalı söylediklerinden yola çıkarsam muhtemelen taraflı ve objektiflikten uzak bir yazıydı okuduğun. Taraflı olması sorun değil çünkü zaten hatırladığım kadarı ile makale böyle bir şey yalnız objektiflikten uzak olması hiçbir zaman iyi değil. Belki de makaleyi yazanın kendisi "Radikal modern" dir.
                      hogwartsmektubugelmeyen
                      Muhafazakarlık değil, bunu başkalarına da dayatmaya çalışmak tehlikeli. Bu sadece muhafazakarlık için değil tüm yaşam biçimleri için öyle.
                        bisosyolog
                        Muhafazakarlık sıkıntı değil. Dünyanın pek çok yerinde muhafazakar yaşam biçimler mevcut. isteyen istediği gibi yaşasın. Zaten muhafazakarlık deyince sadece dini olarak olaya bakmamak gerek. İsteyen istediğiyle evlensin, istemeneyen evlenmesin isteyen inansın ya da inanmasın.. Bunlar değil sıkıntı. Sıkıntı olan cebren ve hile ile zorlamak insanları. Muhafazakarlığı dayatmak.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.