Meyve Satan Genci Öldüresiye Döven Zabıtalar Sosyal Medyada Gündem Oldu
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      dio-gundem
      Zabıtaların acımasızca dövdüğü gencin görüntüleri sosyal medyada tepki topladı. Bugün sosyal medyada paylaşılan görüntülerin İstanbul Kağıthane'de kaydedildiği belirtiliyor. Görüntülerde elinde bir kasa olan gencin zabıtalarca darp edildiği görülüyor. Kağıthane Belediyesi'nden ise henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmış değil.
      https://twitter.com/onediocom/status/1446138236452151302
      https://twitter.com/onediocom/status/1446138236452151302
      https://onedio.com/haber/meyve-satan-genci-olduresiye-doven-zabitalar-sosyal-medyada-gundem-oldu-1008055?ref=slider1
      Detaylar
        me_out_bye
        Zabıta dediğin devlet destekli 4te3ünün götü kalkmış zorba olan pekte fazla yetkisi olmayan ama o olan alanlarda görevimi yapıyorum diye haddini aşan hareketlerdr bulunan görevlilerdir. - Bu videoda da gerek yok tabi bunların hiçbirisine ama neden yaşanmış bilemeyiz. Ya götü kalkmanın verdiği beni koruyanlar var rahatlığı ya da başka sebeplerden olmuştur. Büyük ihtimal gt kalkıklıgından gelen zorbalıktır diye tahmin ediyoruz ama bize sorarsanız. En azından şu karelerde görünen o 🤷🏻‍♂️ Ben döverim asarım keserim bir telsizle adam yığarım buraya görev yapıyorum bize bişe diyemezsin şeysi.
          cinayetvaraga
          zabıtaya atılan tekmeyi nasıl yapalım? dayak atmamaları gerekiyor tabi ama bize sunulan görüntüyle yargılamayalım. mevzunun aslını ve öncesini de izleyelim. algı yaratmasın onedio.
            gizemino
            Ya kimseye bunu yapmaya hakkınız yok cidden kamu görevlerinini ki böyle halka bire bir temasta olanları bence psikolojik tedaviye tabii tutmalıyız boyle olamaz
              gulfemkaya
              Daha korkunç ne olabilir acaba bu ülkede ya üniforması olan herkes birilerini dövmeyi kendinde hak görmeye devam edecek mi
                silmarillion
                Orul orul onun bunun çocukları, o zabıtayı alıp aynı bu şekilde kalleşçe döveceksin 😡 🤬
                /
                0

                Tarihe Göre

                İçerik bulunamadı.