Metroda Bacaklarını 180 Derece Açan Erkek Rahatlığı
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      minmina
      babasının metrosu sanki. yanına oturunca da uyarmadığın sürece böyle oturmaya devam ederler. bunların bir üstü zaten tacizci oluyor. dizleriyse seni dürtüyor. bu yaşta da nerede nasıl oturacağınızı öğrenin artık!!
        sairsel
        Hanzoluk mu diyelim? Saygısızlık mı diyelim? Ne diyelim?
          the-riven
          Karaktersizliktir. Bunu yapan kişi ahlak ve görgü eğitimi almamıştır.
            jamiryuu
            Böyle ahlak ve görgü kurallarına uymayan insanlardan o kadar çok rahatsız oluyorum ki şapalağı alınlarının ortasına vurasım geliyor.
              kalpci
              Bu konu gerizekalı cinsiyet duyarlılığına dönüştü artık. Erkek bunu bilerek yapmıyor. Erkek üreme sistemi elemanlarından olan testisler 36 derece üzerinde kalırsa kanserleşme riski doğar. Bu nedenle evrim gereği kadınlar gibi içeride değil dışarıdadır. Ayrıca birde penis faktörü vardır. Yani erkeğin hassas organları dışarıdadır ve sizin gibi bacaklarımızı kapattığımızda sıkışır. Vücut iskemiye duyarlıdır. Tam da bu nedenle uykuda pozisyon değiştiririz. Çünkü aynı pozisyonda kalan Bel, kalça, omuz vb gibi çıkıntılı kemikler komşuluğundaki kas ve deriye bası yaparak dolaşımını bozar. Kanlanması azalan bu organdan ağrı uyarısı gelir ve istemsizce pozisyon değiştiririz değil mi? Bacak açmada böyledir, penis ve testis sıkışır, bir süre sonra istemsizce bacaklar açılır. Kadın cinayetleri, kadının kamusal alandaki sıkıntıları, ata erkil toplum, oral sex yapamamak ve ergonomik köpek durşuna gelememek gibi gibi gerekli ve önemli konulara odaklanın sayın kadınlar 😁
                imailahorsilahh
                Benim Panko'mda da mevcut "erkek üreme sistemi."Evlat bacakları dağa bayıra açarcasına yatıyor mesela. Aradaki fark adab-ı muaşeret, saygı, ahlak ve 'insanlık' olsa gerek. Fiziksel gerçeklerle alakalı olmamalı bazı şeyler. :)
                  afroditgibiyim
                  Ben artık uyarmaya da korkuyorum zaten her an biri bana zarar verecekmiş gibi bir hisle toplu taşımaya biniyorum kavgasız sorunsuz inmek istiyorum.
                    esseref
                    kendisini bir şey sanan erkektir. biyolojik durumlar var diye insanları rahatsız etmeye gerek yok.
                      eksi_pirasa
                      metroda kocaman harflerde nasıl oturulacağına dair uyarı ilanları olmalı. bazıları bacaklarını açmayı bırak uzanıyor resmen bazı teyzeler de boş yer buldu mu poşetlerini koyuyor ve kaldırmıyor şaka gibi
                        marvelhulk
                        hahahha evet ya biz erkeklerin oturuşu böyle neden acaba 😂
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.