13
19 Tem 2021
Melih Bulu'nun Ülkeyi Terk Edecek Olması
Nagehan Alçı yazmış. Morali çok bozukmuş, gitmek istiyormuş, yurtdışında birçok üniversite ile teması varmış ve büyük olasılıkla Makedonya'da akademi hayatına devam edecekmiş.
Bu kıssadan ne hisse çıkarmalıyız arkadaşlar? Böbürlenmemek, ben oldum dememek, bugünün bir de yarınının olduğunu unutmamak.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/202107191044998340-nagehan-alci-melih-bulunun-morali-tahmin-edildigi-uzere-cok-bozukmus-turkiyeden-ayrilmayi/
Gideceğin yer ancak makedonya olur melihçip. başka yer seni ne yapsın kuzum? s.g.
Gitsin bizene mk. Yolu açık olsun yallah.
Ah çen birde trip mi atıyon ? Ayyy kuzummmm.
Banane yuyrt dışına gitçem küstüm.
Beni ne doktorlar üniversiteler ülkeler istedi hıh.
Hoççağalın gidiyom ben temalı br çalışma daha. Hadi Melih Beyciğim hadi geçiniz bu gidiyorum bak giderim bak çırpınışlarını.
Kendi etti kendi buldu. Üzülmemiz mi gerekiyor anlamadım. Bir de haberde bilinçli olarak Küçük Emrah'a benzediği fotoğrafı kullanılmış.
Ah be Melih Hoca be demedik mi biz sana? Harcalar seni demedik mi? Kimse şah değil padişah değil demedik mi? Mezun olduğun okula bile giremeyeceksin bak şimdi oldu mu bu?
/
1