Mayıs Sonuna Kadar Turistlerin Görebileceği Her İnsanımızın Başına Gelebilecek Olası Şeyler
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      peripedia
      Bu ifadeye ben mi çok içerledim bilmiyorum ama bir hayli canımı sıktı Çavuşoğlu'nun bu sözleri. Halk sağlığı, vatandaş falan nasıl bu kadar umurlarında olmaz anlamak güç. Turistler görecek diye başımıza türlü türlü şeyler gelecekmiş gibi hissediyorum. Çocukken annelerimizin misafirler gelmeden bizi bir güzel aklayıp paklayıp en özel kıyafetlerimizi giydirme telaşı vardı ya o günlerde gibi hissediyorum kendimi tabii bu kadar masum değil bu mevzu ama neyse.
        bay_tonymontana
        turist önemli, turist görmeyen vatandaşları aşılamasakta olur acelesi yok demek istemişler kısaca
          imcherry_
          ikinci bi taksim dayı çıksa da gülsek...
            detokssuyu
            Belediyelerden bazıları sokakları yıkıyor ya o görüntüye insanları iliştirin başımıza gelmesi çok olası. Turistler gelmeden şöyle hepimizi fırçayla köpürte köpürte yıkamaları.
              mrlawyerkk
              Bunlar bizi sürerler yakında. Aman turistler görmesin sizi diye. "Hadi arkadaşım, hadi. Turistlere görünmeden sağdan sağdan." Böyle bir olası senaryo var kafamda ama haydi bakalım hayırlısı.
                avci-kiz
                Tabii ki.bazıları çok öeşhur bişi yicek,Dayak
                  thetalentedmrripley
                  Ne bekliyorsunuz ki bunlardan 😡😡😡
                    dikistutmaz_sabri
                    şimdi o turistler gelsin diye vaka sayısı 5bin lere iner demedi deme
                    /
                    0

                    Tarihe Göre

                    İçerik bulunamadı.