Martı Scooter Trafikte Yasaklanmalı Mı?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      killforyou
      Arkadaşlar Eskişehir'deyim ve inanın burada martı kullanımı o kadar yoğun ki her 100 metrede bir tane martı görebilirsiniz. Henüz nasıl bir şey deneyimlemedim fakat şeytan s.ki gibi alet. Koruma önlemi yok, Kask bile takmıyorsunuz. Taksanız ne fark edecek o da ayrı bir soru işareti zaten. Trafik kurallarından bihaber gençler tarafından kullanılıp tehlike saçıyor. Tamam eğlenceli olabilir fakat buna derhal yasal bir düzenleme gerekiyor. Bu çocuklara çarpmamak için boncuk boncuk terliyorum trafikte.
        kisi
        Kişisel elektrikli scooter kullanımı da yaygınlaşsa güzel bir ulaşım aracı. Kurallar konuldu zaten. Zamanla oturur. Yaş sınırı, kask takma zorunluluğu, kaldırımdan gidememe vs. Sırta etrafı kirletmeyecek şekilde asılabilen bir tane yapılırsa baya satar bence. Pil konusunda da iyi olmalı tabi. Dışarı bırakınca çalınır diye insanın alası gelmiyor.
          yabadabadu
          Güzel bir şeye benziyor
            somurtkan_sirin
            bisiklet gibi bişey aslında, bisikletten şikayetçi olanı görmedim
              cinayetvaraga
              Dün gece Göcek'teydim ve zulüm gibiydi. her yerde, her çocukta var. o kadar dengesiz kullanılıyor ki. bu işe bir önlem alınmalı.
                merilolika
                yürüsünler ya yürüyelim yürümek iyidir
                  derinfeylesof
                  Ya ben amacını da anlayamadım bi anda patladı. Herkes kullanıyor. Korkarım ben bunu kullanmaktan arabalar martıyı geçtim motoru bile eziyorlar görmeden
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.