Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Adayı Olur mu Dersiniz?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mrlawyerkk
      Aday olursa net cumhurbaşkanı olur da aday olur mu ben onu soruyorum arkadaşlar. Ankara Büyükşehir'de rüştünü ispatladı. "Ben memurum" gibi açıklamaları da oldu ama bence henüz erken olduğunu düşünecek ve teklifleri reddedecek.
        cinayetvaraga
        olursa sol kesimin ozellikle sosyal demokratların kafasını kariştırır. yani öyle kesin kazanır filan demek doğru değil. çünkü eaki azılı mhp li kendisi.
          jarlvarg
          geçmisi fasist bir adam , bir de secilir ve o sonsuz yetkilerin büyüsüne kapilirsa tam oluruz. sever fasistler diktayi yeni bir dikatatör daha kaldirabilir mi bu ülke. ne oldu aydinlanma mi yasadi bu fasist eskileri de bunlara sariliyoruz , ben meral aksener'e de güvenemiyorum.
            catherine-earnshaw
            Milliyetçi düşünceleri var diye faşist ilan edilmesi hoş değil. Bu adam geleli beri Ankara nefes aldı, kendine geldi. Güzel işler yapıyor. Aday olmaya karar verse suikast düzenler bazı böcekler, bu sebeple aday olacağını sanmıyorum. Şimdilik.
              eliff04
              Olmasını isterim. edit: kendisine çok da bayılmıyorum lakin olası adaylar İmamoğlu veya kılıçdaroğlu. Mansur yavaş diğer ikisinden daha iyi. Hem belki faşistliğini ülkemizdeki arapları ve afganları sürgün etmek için kullanır.
                silivri
                Aday olmaz.
                  sairsel
                  Aday olmasını isterim ama belediyeyi kazanmışken bırakmak istemiyorlar bu yüzden aday olmayabilir.
                    lellu
                    Fatih Mehmet Maçoğlu aday olsun
                      bizimkiz
                      kendi isterse olur kesin olur ankara nın büyük kitlesini aldı arkadasına zaten ama bizim bilmediğimiz arkada dönen tehditler olabilir o yüzden şuan o topa girmez gibime geliyo
                        bobodio
                        Ankara Başkent oldu olali böyle hazimet görmedi Ankara'da hizmet yok Ankara'yı bok götürüyor su sıkıntısı ulaşım sıkıntısı Ankara'da olmayıp klavye başından çok iyi yazmayın önce araştırma yapın bence millet ittifakının adayı başkası olması lazım
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.