Kürt Erkeği Nasıl Sizce?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      silent_scream
      kendimden bilirim iyiyizdir😂
        semaakonurr
        Kürt kızıyım ya 😂😂 Biz iyiyiz 😂😂 Sizi bilemiycem 😂😂😂
          patiklipengui
          Vanlı bir arkadaşım Kürt erkeğini ikiye ayırmıştı; okumuş ya da kendini geliştirmiş ve okumamış, cahil. Okumuşu al el üstünde tutar okumamıştan kaç derdi. Neyse ki etnik kökene göre insan ayırmıyorum bazı başımıza musallat olan bilmem ne çocukları hariç.
            caresizcare
            Aşırı kıskanç ve sahiplenici tarafları var. Artık sal beni diyesi gelir insanın iyiler mi bilmiyorum
              lellu
              Kürt erkeğidir
                mrsnl33
                Yaşadığım yerden dolayı çok fazla doğulu insan tanıdım. Yanlış fikirde olanları ayırırsam, genelde iyi insanlar diyebilirim.
                  eliff04
                  Yani bir sürü kürt erkeği var. Bütün hepsini genellemek yanlış olur. Kendi adıma konuşacak olursam kürt erkekleri ile anlaşamam bana ters.
                    silivri
                    Yani Kürt erkeği derken ne? Irak Kürtleri daha Arap gibiyken, Türkiye Kürtleri Türklerden pek farklı değildir. Doğu'da geleneksel bir şekilde büyüyenler akraba evliliklerinden ensest çocuklar dünyaya getirebiliyorken İstanbul, Ankara gibi şehirlerde büyüyenler evlilik karşıtı olarak hayatlarına devam edebiliyorlar. Yani her insan gibi çevre, genetik, gelenek gibi faktörlerden etkilenip şekilleniyorlar.
                      iceel
                      Bir insanın iyi veya kötü olmasının etnik kökeniyle alakası olduğuna inanmıyorum. Her milletin iyisi ve kötüsü var. Her etnik grubun kendine has yaşam görüşleri geçmişten gelen gelenekleri olur. Bunlar diğer topluluklara garip gelebilir. Neye göre iyi ya da kötü diyebiliriz ki... İnsanı şekillendiren etnik kimliğinden ziyade içine doğduğu aile topluluk şehir sosyal çevre değil midir?
                        silmarillion
                        5 sene boyunca zaza bir kız arkadaşım olmuştu (cümle bok gibi oldu neyse), kürt sevgili eşittir gönlün ve gözün doyması derim. Uu beybi🎈
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.