Korunmanın Zararları
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gaziosmanpasacumhurbaskani
      Bu konu yıllar önce de bayağı tartışılmıştı. Evet korunmak, prezervatif kullanmak hem sağlık açısından hem de ilişkinin sonucunda hamilelik olmaması açısından gayet sağlıklı bir yöntem. Ancak prezervatif kullanmanın tersine evrime yada başka bir deyişle negatif evrime yol açtığını söylemek lazım. Hipotezin temel mantığı şu; Sen en azından prezervatif kullanacak kadar akıllı bir bireysin ancak prezervatif kullanacak kadar aklı olmayan kişilerin sürekli üremesi halinde toplumda bilinçsiz, kalitesiz, düşüncesiz kalitelere sahip kişilerin genleri sürekli çoğalıyor. E gönül bu ota da konar boka da diye boşuna dememişler. Bu genler bir şekilde kaliteli genler ile etkileşime girdikçe insan toplumunun gen havuzu git gide boka sarıyor. Günümüz şartlarında çocuk yapmanın ne kadar zor olduğunu en iyi fark edenlerden biri olarak şunu da söylemem lazım. Arkadaşlar genine güvenen üresin. Hatta bol bol üresin. Yoksa siktir boktan genlere sahip milyonlarca sayıdan oluşan bu salaklara kimse dur diyemeyecek. Üstüne alınan alınsın, ancak gerçekler bu şekilde. Elin profesörü, IQ seviyesi 150 üstü olan doktoru dünyaya bir adet çocuk getirirken, öbürü Avusturya ligine kupon yapar gibi +7 çocuk diyor. İmkanı olan üresin, sevişsin.
        catherine-earnshaw
        Zalimden alim de doğabilir, hiç belli olmaz.
          thetalentedmrripley
          Yalnız dünyayı böyle yaşanmaz bir yer haline getiren aptallar değil zekiler ne yazık ki. Aptallar sadece yönetilir, boş boş fikir ileri sürer ama aksiyon yeterlilikleri yoktur. Zekilerin ise düşüncelerini hayata geçirme gücü, aptalları yöneterek ve yönlendirerek dünyayı şekillendirme imkanı vardır. Haçlı seferlerini zekiler başlattı, keza dünya savaşlarını da.. Açlığın, kavganın, haksızlığın, hırsızlığın sebebi de zekiler. Yasaları zekiler yaptı, zekiler uyguladı. Yetersiz ise zekilerin suçudur. Aptallar sadece maşadır o kadar. Gerçekten 1. Dünya Savaşı'nı Gavrilo Princip denen dangalağın başlattığına inanan var mı ki? Muhakkak ki vardır. Okul kitaplarına savaşın sebebi olarak bir Sırp milliyetçisinin Franz Ferdinand'ı öldürmesi yazarak buna inandıranlar da zekiler. Papalık ve Hilafet eliyle milyonları birbirine kırdıranlar da zekiydi. Bir tek sözleri ile tüm canları kurtarabilecek iken onlar sadece öldürün dediler. Hitler zeki adamdı, Stalin de. Ve tabi bizimki de. Gözünü hırs bürümüş, ahlaksız, hırsız, hak ve özgürlüklere zerrece saygısı olmayan, eli kanlı zekilerdense tam tersi aptalları yeğlerim. Fakirin cigarasına, aptalın dalgasına dokunma reis ;)
            eksi_pirasa
            dünyanın hali ortada bir de çocuk mu getirecek insanlar
              android_dahaiyi
              cahil cüheylanın çocuk yapması engellensin
                tsukyomi
                İmkan var, altyapı var, baba pek istekli ama bende annelik hamuru yok. Çocuk sevmiyorum ki. Anaçlığım sadece ayıcığıma ve kolluk kuvvetlerine işliyor. O çocuğa sevgimi veremeyeceksem üremem cinayet olur. Çocuğun yarı Rus yarı Türk olup ileride duble ırkçılık yiyecek olması, hatta iki vatanının da çökmesi mevzubahis. Tam da bu yüzden god save doğum kontrol hapı 🙏 Bu arada ebeveynlik ehliyeti ve sınırlandırma taraftarıyım. Herkes anne baba olamaz kardeşim, herkesin hamurunda yok bu.
                  selshine
                  yani biz zekiyiz o nedenle çocuk yapmalıyız gibi düşünmek çok saçma bence
                    eliff04
                    Benim de aklıma geliyor bu şey
                      silivri
                      Öjenizm diyorsun yani.
                        leb
                        prezervatif günah
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.