Koca Parası Yeme Düşüncesinin Aslında Çok da Kötü Bir Düşünce Olmaması
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      pillowtalk
      Kendi ayaklarında durabilmeyi her zaman savunurum amma velakin koca parası yeme fikri çevremdekilere baktıkça git gide daha cazip hale geliyor. Ben kendimi parçalıyorum millet kılını bile kıpırdatmadan son model arabalara biniyor, en lüks evlerde oturuyor, istediği yerde takılıyor, istediğini giyiyor, istediğini yiyor. Bir noktada artık pes dedirtti bana bu durum ya. Hayır yolunu bulsam ve karakterim buna müsaade etse ben de denicem ama olmuyor yani.
        me_out_bye
        Hiç iyi olmaz sizin için. Muhtaç hale gelirsin. Her türlü pis davranışı psikolojik baskıyı yapar sana. Ona mecbur olduğunu, onun imkanları ile yaşadığını anladığı An. Birde üzerine çokta sağlam bir adam değilse kendisi karakteri. Ayvayı yedin. Böyle çok hemcinsin vardır. Ama artık eskide kalıyor neyseki 🤟🏻. Ekonomik özgürlük bağımlı olmama. Bu hayatta en büyük şey. Saf biri bulursan? İki tarafta memnun? Şikayetsiz? İyi ye o zaman madem ne diyelim. 🤷🏻‍♂️. Yorulmana ne gerek aynen.
          noobzac
          Asalak.
            bisosyolog
            Valla bana da cazip geliyor
              cinayetvaraga
              Var öyleleri doğru. Böyle tipler de çıkıp eşitlik martavalı okumasın ama. Çünkü ziyadesiyle ezik ve mal gibi görünüyorlar dışardan.
                sinek_valesi
                İşte oldukça çelişkili bir konu.. Bazen ye gitsin be kızım diyorum ama kesin ben yediririm de yine de yiyemem :(
                  samyeli90
                  Uğraşmadan çabalamadan eline para gelmesi onu çatur çutur yemek herkese cazip gelir
                    hacisko
                    Ben babamdan dahi para isteyemiyorum. Nasıl sömürüyorlar kocalarini bilmiyorum. Tüm gün evde ne yapıyorlar hele onu hiç bilemiyorum.. insanın tek gayesi para olmamalı evet para olmadan hiçbirşey yürümüyor ama çok lüks arabaya binince de bi sik olmuyor. Ben yaptim ben basardim ben aldim demek mukemmel bir his. Asıl kocamız / karımız mesleğimizdir.
                      velevkiozge
                      bir kadın hatta bir insan asla kendini bu duruma düşürmemelidir. Hayata tek başınıza gelirsiniz ve kimseye kambur olmamalısınız. koca parası yemek tabiri de kadını asalak bir konumda gösteren bir tabir. tabii ki eşler birbirine destek olur evliliklerde ancak bunu başkalarına eleştiri malzemesi yapacak şekilde yapmak ya da erkeğin kadın üzerinde tahakküm kuracağı bir söyleme getirmek doğru değil kanaatimce
                        dr.d
                        “Koca parası yemek” diyen bir kadın ile evlenirsem en şerefsiz ********** yum.Karıma tabikide ihtiyacı olanı alırım, isteği bir şeyi almaya çalışırım.( mantıklı ise) hediye alırım, restorana götürürüm.Ama böyle bir şey diyen kadın şerefsizin alasıdır.Pis karı.Sabah sabah sinirim bozuldu.
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.