Kızlar Sakın Evlenmeyin
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      lellu
      Tamam evlenmem ama kadının hastalığı neymiş
        thetalentedmrripley
        Doktor tavsiyesi ile kocayı bırakmak😂 Üstelik benimki beni tek seferde değil de azaltarak bırakmıştı, ulan bee 😂😂😂 Dioda dinlenilmesi gereken tavsiyelere ekleyin bu başlığı kızlar, hayat kurtarır 👍
          tsukyomi
          İstemeye istemeye kabul ettim teklifi. "Savaş bitince evlenecek biz devuşka" dedi taktı yüzüğü. O yüzük bazen beni boğuyor, ya o tutkuyu, o bağlılığı kaybedersek, ya rehavete kapılırsak diye düşünmekten kafam yanıyor. Reddetsem üzülecek, alınacak, reddetmesem risk büyük.. Varsa alırım taktiklerinizi.
            iceel
            Kadın için evlilik cam kafeste yaşamaktır. Kafesin duvarları beklentilerden oluşur. Öyle çok role bürünmeniz gerekir ki. Evde hizmetçi, mutfakta aşçı, çocuklara birinci sınıf bir dadı, kocasının yanında dışarıda şık bir eşlikçi, yatak odasında fahişe, ailesine yüzakı gelin, davetler veren ev sahibesi, para kazanan meslek sahibi, iyi bir ekonomist, güzellik uzmanı, diyetisyen, sporcu... Evlilik birliğini korumak da asli görevindir. Sadakat yükümlülüğünün yanında kocanın sadakatinden de sorumlusun. Çünkü aldadırsan adın belli. Kocan aldatırsa suç yine senin "Kadın olsaydın da elinde tutsaydın". Şimdi düşün bakalım yukarıda saydıklarımın hangisinde başarısız oldun?
              cinayetvaraga
              erkekler de evlenmesin usta. aynı şey bizim icin de geçerli.
                sihirbaz
                Doğru adamlarla evlenin kızlar inanmayın onalara
                  piremses-123
                  Tatlım bence hastana iyi bir psikiyatristi önerebilirdin
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.