Kızdan/Erkekten Çok Erkek/Kız Arkadaşı Olan Kız/Erkek
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      gossipdio
      Başlık biraz bilmece gibi ama cinsiyete göre ayırmamak için böyle yazdım. Genelleme yapmak pek doğru olmaz. Benim hemcinslerime oranla erkek arkadaşlarım daha fazla çünkü kız grubunda illa ki bir uyuşmazlık oluyor. Erkeklerde böyle bir problem daha az fakat erkek arkadaşım olduğunda büyük sıkıntı bu durum... Tüm hepsi bana yürüyormuş gibi tepki veriyorlar genelde oysa alakası bile yok. Hepsiyle çok güzel goygoy yapıyoruz, flörtleşme hiç olmuyor. Aynı durum erkekler için de geçerli erkek arkadaşınızın çok fazla kız arkadaşı olsa siz ne tepki verirdiniz? Bana göre hepsiyle tanıştıktan sonra sıkıntı yok kötü niyetli olanlar kendini belli ediyor zaten :))
        silmarillion
        Hormonları bozuktur lol, bu ne biçim soru:)
          buse01
          Bende erkekler daha fazla, kız da var da kızların hepsiyle anlaşamıyorum ama erkeklerin her türüyle anlaşırım 🤷🏻‍♀️ ilkokul ve ortaokulda da erkeklerle anlaşamıyordum öskskxjxk liseye geçince ters tepti
            tsukyomi
            Erkek arkadaşlarım daha fazla, hormonlar stabil. Cinsiyetten ziyade kafa yapısı ve çevre etkendir arkadaşlıkta. Sağlıklı insanlar kendi kafa yapısına uyan insanları arkadaş olarak seçerler, gerisi azap oluyor zira. İlla kadın olmalı/erkek olmalı diyorsanız art niyet var demektir.
              cinayetvaraga
              olabilir, her kombinasyon normaldir. aksini düşünenlerin niyeti bozuktur.
                fairytale-
                Hic arkadasi olmayan ben 🚬
                  marer
                  Karşı cinsten olma arkadaşların hemcinsten olma arkadaşlardan fazla olması evet bana tuhaf gelir ama o kadar da takmayın sorun bendedir. Gerçi lisede sayısal bölümde daha çok erkek olduğunu düşünürsek evet olabilir. Yalnız bi tio vereyim erkek arkadaş dersen sevgili şeklinde anlaşılır, burda faraza erkek olan arkadaş diyebilirsin.
                    rahat
                    başlık feleğimi şaşırttı. benim arkadaşım yok arkadaşlar
                      abdes_terligi
                      bende hem erkek hem de kız iki cinsten de eşit gibi arkadaş var flörtleşme olayı da yok
                        arasserin
                        Takılmayın boyle şeylere cidden ya bir anlamı olduğundan veya bir sovu olduğundan değil oyle denk gelmiştir kafalar oyle uyusmuştur oyle yani dumduz
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.