20
11 Ağu 2020
Kimsenin Bulmasını İstemeyeceğiniz Bir Eşyanız Var ve Saklayacaksınız. Sizce Evin En Güvenli Yeri Neresi Olur?
Sherlocklar, buyrunuz.
Eğer yaz ayları ise dolaba kaldırdığı kışlık montun dolabın dibindeki cep kısmına ya da iç cebine saklıyorum.
Kışları ise evin kalorifer yanmayan odasında bir noktada saklıyorum, zaten kimse girmez ve görmez düşüncesi ile
Şeyma'nın kitabını alıp içine saklar ve masanın üstüne bırakırım. Kimse elini sürmez.
Hep tablo ile kamufle edilmiş bir özel bölmem olsun istemişimdir. Maalesef ultra güvenli olarak tanımlayabileceğim bir özel alanım yok. Olsa da burada söylemem zaten. Yerin kulağı vardır.
Kesinlikle montlarımın içine saklardım. Bazanın altındaki hurçta duruyorlar nasılsa kimsenin aklına gelmez.
lavabonun altındaki dolabı açıp lavabonun duvar kısmına yapıştırılmış bir çanta yapıp orada saklamak. Bence güzel fikir
Gitarınız varsa içi güvenli bir yer olabiliyor. Küçük bir şey saklayacaksanız bir iple gitar içine gönderip ipin bir ucunu da tellere bağlayabilirsiniz
Şimdi şöyle tatliş, eğer evde parke varsa birini itinayla söküyorsun altına küçük bir alan açıp yerleştiriyor ve parkeyi tekrar kapatıyorsun. Birde halı koydun mu üstüne tamamdır. Sittin sene bulamaz kimse :)