Kilise Haçını Söktüğü İçin Gözaltına Alınan Şüpheli Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılmış... Aynı Şeyi Cami İçin Yapsaydı Ne Olurdu?
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      madashell
      Adam güpegündüz kilisedeki haçı sökmüştü.
      https://twitter.com/HAYKOCPQN/status/1265880344487657472
      https://twitter.com/HAYKOCPQN/status/1265880344487657472
      Gözaltına alındıktan sonra da adli kontrol şartıyla serbest kalmış. Mazlum D. hakimlikteki ifadesinde, şeker hastası olduğu için çalışamadığını ifade ederek, daha önceki beyanlarında da belirttiği gibi bir anlık bir şey olduğunu, hastalığının etkisiyle yaptığını savunmuş. Aynı şeyi camii için yapsaydı ne olurdu diye sormadan edemiyorum...
      https://tr.sputniknews.com/turkiye/202005291042147225-istanbulda-kilise-hacini-soktugu-icin-gozaltina-alinan-supheli-adli-kontrol-sartiyla-serbest/
      https://tr.sputniknews.com/turkiye/202005291042147225-istanbulda-kilise-hacini-soktugu-icin-gozaltina-alinan-supheli-adli-kontrol-sartiyla-serbest/
        patiklipenguen_
        Cav bella çalındı diye kıyamet koptu siz düşünün
          transylvania
          Neden bir camiyle kıyaslıyorsunuz ? yeni zelandada camide katliam yapıldı ? oranın insanı acaba kilisede katliam yapılsaydı diye bir şey sormuş mudur ? Kimbilir adamın akli dengesi yerinde mi yapılan olayı camiyle neden kıyaslıyorsunuz oda enteresan . Bu ülke islama inananların çoğunlukta olduğu bir ülke elbet daha farklı olucak ve olmak zorundadır . Aynısını avrupada düşünün kilisenin haçını indiren bir müslümana bu kadar hoş görülü yaklaşırlar mıydı ? bence gayette güzel bir ceza vermişler haftanın iki günü toplam bir yada iki sene zorla o yolu çekip karakola imza atmaya gidicek.Sıkıyorsa gitmesin .
            sameet
            Şeker hastalığının yeni bir yan etkisi daha keşfedildi: İbadethanelere kuduz köpek gibi saldırmak. Literatüre girsin bu. Bir de şunu sormadan edemiyorum. o kilise haçını, elemanın götüne soksak da aynı şekilde adli kontrolle serbest kalabiliyor muyuz?
              shaheen
              TCK. 216 kapsamında bir suç. Muhtemelen tatbiki bu şekilde yapılacak. Ama Cami ile Kilise karşılaştırması hatalı olur. Şöyle; camiye Dr saldırılsa TCK.216’dan yargılanır. Ancak burada güvenlik tedbiri uygulamasında farklılık olmak zorunda. Halkın çoğunluğu müslüman olan memlekette camiye saldırırsan toplumsal infial yaratabilirsin. Bu durumda savcılık daha üst tedbiri almak zorundadır. Ancak dediğim gibi sonuç olarak her iki durumda da aynı maddeden yargılanırsın.
                namanam06
                Aynı şey camide yapılsaydıııııııııııııııııııııııı???? Olum camide haç mı var?
                  thetalentedmrripley
                  Adam dingil olmasına dingil ama ne bekliyorsunuz Allah aşkına. Haç çaldı diye 20 sene ceza mı verilsin, idam mı edilsin, tutuklu mu yargılansın? Tutuklamanın şartları kanunda yazıyor. Tabi ki adli kontrolle bırakılacak sonra da yargılanıp gereken cezayı alacak. Camilerden çalınan tarihi halıların, el yazması kitapların hatta avizelerin de haddi hesabı yok. Öküz her yerde öküz, herkese karşı öküz. Gereksiz duyar kasmanın alemi yok, dinleri kıyaslayarak tepki göstermenin hiç mantığı yok.
                  /
                  0

                  Tarihe Göre

                  İçerik bulunamadı.