61
27 Nis 2022
Karşı Cinste Sizi En Çok Etkileyen Şey Nedir?
Ben bunu iki açıdan değerlendiriyorum.
1- Cidden yüksek zeka belirtisi. Sapyoseksüel biri olduğumu düşünüyorum. Aptal hareketlere, yaşından küçük davranışlara, cahilliğe hiç gelemiyorum. Olmazsa olmaz zekadır.
2- Ayı gibi yorum yapmak istemem ama cidden bu da benim kendi görüşümdür; Kadın dediğin kıvrımlı olacak, az biraz da olsa balık etli olacak.
İşin özü budur. Enteresan yorumlar gelecek inanıyorum, onları okumaya geldim de denebilir.
Zeka konusunda hemfikirim, bir adamla tarihten fantastik-korku edebiyatına, filmden uzaya konuşamayacaksam kalsın orada. İki şey daha eklemek isterim; duruş mesela. Koyun gibi olmasın, bir fikri olsun, özgün olsun, hayata karşı dimdik dursun. Bir de lanet olsun ki aksan. O davudi sese Rus aksanı karıştı mı Niagara şelaleleri.
Fiziksel özellikleri ve üniformayı sayarsam fetişe girer şimdi, onu şeyapmayayım..
Yerimi kalplerinde henüz ayıramamış insanların seyrindeyim gözüm görmez kimseyi
Bana kadın olduğum için elde edilecek bir mal muamelesi yapmaması yeterli bir sebeptir. Bu da zeka gerektirir zaten.
Uzun bacaklar ,kıvırcık saçlar , ince eller ve ayaklar, ince vücut zeka dert degil ben de einstein degilim sonuçta.