Karakterli İnsan Bulmanın Zorlaştığı Dönem
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      beril_sudee
      Bence genel olarak bu yılları söyleyemeyiz insanlar zaman fark etmeksizin hep böyleydiler sadece biz son yıllarda daha çok fark eder olduk.
        leb
        karakterli insan bulmak genel olarak zor zaten dönemle bir ilgisi yok
          alfawolf58
          Sosyal medyanın, reklamların, filmler ve dizilerin düzgün olması muhtemel olan insanları(çocukluktan itibaren zihinlerine kazıyarak) bozduğu gerçeği de var. Zaten az olan oran daha da düştü .) İşin komik tarafı düzgün insan isteyenlerin çoğunun kendisi düzgün değil. Bakire eş isteyen bakire olmayan erkek gibi :)
            lutfen-ama
            Hayatınızın hangi döneminde zorluk yaşıyorsanız o dönemdir çünkü insanların gerçek yüzünü, karakterini ancak o zaman görürsünüz..
              gulfemkaya
              Her dönem zordu bence ya kolay olduğu bir dönem vardı da biz bilmiyoruz veya
                marvelhulk
                karakterli bulmak harbiden zorlasıyor çünkü insan artık benci yaşamaya başladı ve sadece kendini düşünüyor br yazık ki
                  fairytale-
                  Her insanın bir karakteri vardır. Kaç karakterli olduğu önemli olan. Beni anlayacağı kadar karakter girmeye çalıştığımda bitiyorsa uğraşmam.
                    kalpci
                    Bunu yazanın 18 yaşından küçük olması 😁 Kaç dönem gördün acaba şirin şey Bi gün ilkokul 2.sınıfa giden yeğenimin öğlen yemeğinde morali bozuktu. Ne oldu dedim, çok moralim bozuk, bu yaşıma kadar ne dertler çektim bir bilsen dedi. Ne dertler çektin söyle bakalım dedim. Önce derin bir of çekti, sonra başladı anlatmaya Ahmet bisikletten itttiiii Şeyma kalemimi aldıııı Üüü saymakla bitmez dedi
                      piremses-123
                      Boğa burcuna yakın akrep burçlarından uzak ol
                        silmarillion
                        Akrep burcuna yakın başak burçlarından da uzak durmak o zaman :):) karakterli derken karakteri güçlü denmek isteniyor herhalde ama karakteri güçlü insanla da birarada olmak kolay değil bence ya da öyle insanları her ortamda görmek. 140 karakter yazmaya alışmış bir toplumuz artık sohbetler de az ama öz olmaya başladı, derin sohbetlere oturmayalı çok oldu. Bencilleştiğimiz, bireyselleştiğimiz ve birbirimizden uzaklaştığımız, belki kaçtığımız bir gerçek. Artık bu haldeyiz, bir şehrin doğusundan batısına gittikçe farkedersiniz, ülkenin doğusuna gitmenize gerek yok. Bıhtıh bıhtıh ne diyem daha mahmut mu diyem?
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.