Kalbinizin Kırıldığı İlk Gün
    • Popüler
    • Tarihe Göre
    Vidiom
    Bu başlığa vidio eklemek için telefonundaki dio uygulamasından giriş yap!
      mevsimlerdensnbahar61
      Yaramazlık yapmıştım ve babam oda cezası vermişti bana sonra yanına gidip şirinlik yapıp cezai indirim beklemiştim ama bana “odana git” dediğin de artık tatlı bir çocuk olmadığımı düşünmüştüm ve işte o an ilk kalp sızısıyla karşılaştım öylesine bi şeydi ki canın da bi ahval ama bedenin sağlam. Hatırladıkça tebessüm ettiğim bir andı ve yazarkende öyle. Peki sizin ilk aklınıza gelen kırıklığınız nedir sevgili diocular
        talihsizinteki
        daha gelir gelmez doktor götüme o şaplağı attı ya ben orda bi kırıldım
          me_out_bye
          Hatırlamıyorum birden fazla oldu.
            isirgan_otu
            amk direksiyondan kaldım bugün yine heyecan ve panik ataktan😅
              asit
              5-6 yaşlarındayken annem ocakta pişmeye beş on dakikası kalan yahniden istediğimde 'ev halkı toplansın öyle yersin' diyerek vermemişti dolayısıyla kalbim kırıldı. Ama o yahniyi ev halkı da yiyemedi çünkü biz bir güzel televizona daldık ve kokuyu alıp baktığımızda tencerede kömür vardı. :)
                tsukyomi
                Babam kırmıştı tabi ki. 9 yaşındaydım, lojmandaki kızçeler evcilik oynamaya çağırdı. Tam oynarken gördü beni öyle papiçülo gibi, hiçbir şey söylemedi, boka bakar gibi baktı çıktı eve. Dedim sıçtın Yomi. Bıraktım bunları çıktım eve. Yemekte "beni utandırmayacaksın cherven" dedi. Evcilik oyunları, tipik kız çocuğu olmam onu utandırırdı. İlk zamanları kalbim kırılırdı, sonra kendi oyunlarımı kurmayı öğrendim, Uğur Dündarcılık mesela 😅 Yine de iyi ki kalbim kırılmış.. Galiba.
                  patiklipengui
                  Anneler günüydü, daha okula bile başlamamıştım. Çok ufaktım. Komşumuzun bahçesinde gül vardı. Bütün çocuklar birer tane alıp annelerimize hediye edecektik. Herkes aldı. Bana sıra gelince komşu gördü. E azarı ben işittim haliyle. Azar işitmek üzmemişti gerçi. Ben gül verememiştim.
                    hogwartsmektubugelmeyen
                    onu bir başkasıyla gördüğümde..
                      silmarillion
                      Hatırlayamadım cidden
                        absurdizm
                        okula gitmiyordum daha. Ankara gecekondularinda oturuyorduk ve amcamlarla beraberdik. kuzenlerimle oynamak için onların evindeydim akşam olmuş baya. sonra yengem annen çağırıyor dedi ve eve gittim merak etmesinler diye. daha sonra eve geldiğimde annem tam da seni çağıracaktim dedi...
                        /
                        0

                        Tarihe Göre

                        İçerik bulunamadı.